Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie 10.04.2012 - raz jeszcze

Witajcie

Kolega Looki już trochę pokazał, powybierałem więc kawałki, aby kadry się nie powtarzały zbytnio.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.

Tytułem wstępu - mój pierwszy reportaż i zarazem pierwsza publikacja na forum.

Dzień dobry
    pozdrawiam, Maciej

Domyślnie

Ogólnie chyba wszyscy mamy już po dziurki w nosie tego wszystkiego, ale skoro to pierwsza publikacja…

Relacja całkiem udana, zwłaszcza jak na pierwszy raz. Wyszukane smaczki -- są: 6, 11 (u mnie za to duży plus). Obróbkowo/kolorystycznie -- zdjęcia przyjemne i naturalne, bez udziwnień i sztucznych polepszaczy. Kadrowo też całkiem, całkiem -- zróżnicowanie widoczne, są różne punkty spojrzenia.

Wykonałeś niezłą robotę i myślę, że powinieneś być zadowolony, podkreślając raz jeszcze, że to Twój pierwszy tego typu materiał.

Cytat Zamieszczone przez maciejd Zobacz posta
    Dzień dobry
    O tej porze to dobry wieczór. Czołem!
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

"We rember abot Smolensk" ;D

Domyślnie

Dziękuję za komentarze.
    Swider, byłem względnie zadowolony. Teraz jestem trochę bardziej. Sam nie wiedziałem, czego się można spodziewać. Teraz już wiem, że trzeba być przygotowanym na wszystko
    Generalnie się starałem. Nawet nie tyle od technicznej strony, co aby z czysto ludzkiej perspektywy pokazać wiele oblicz tego samego zdarzenia. Niezależnie od własnych odczuć. I szczerze powiedziawszy, bardzo mi się spodobało takie wyjście między ludzi
    pozdrawiam, Maciej

Domyślnie

Pozornie bez fajerwerkow, ale ta tresc jest dla mnie takim koszmarnym folklorem, ze ogladalem z ciekawoscia. 3 i 8 - dobrze uchwycone.

Gosc z 2 mistrz

X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
    radek.art.pl / facebook

Uprawnienia umieszczania postów