Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Set z kozłem.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez timi Zobacz posta
    Dziękuje za komentarze. Ktoś napisze ze potrzeba szczęścia. Zgadzam się . Ale szczesie to nie wszystko. Ktos napisze ze potrzeba sprzętu. Tak jak ma sie pod ręka piećsete to na prawdę ciężko skrzanic zdjęcie. Ale tak naprawdę potrzeba wytrwania i samo zaparcia w tym co sie robi. To nie jest tak ze się pójdzie i zawsze uda sie coś sfotografować. Nie rzadko jest tak ze wraca się i po przejściu 24 kilometrów nie ma się udanego zdjęcia . Gdy myślisz sobie ostatni raz tam bylem, już więcej nie IDE ! By za chwile nastawić budzik na 4 rano i o świcie udać sie na fotografowanie zwierzaków
    Tego koziołka wypatrzyłem prędzej. Wybrałem się na losie, chodzą u nas 3 sztuki. Gdy szlem droga zobaczyłem jak wcina sonie gałązki położyłem się na drodze i czekałem . Myślę ze było ok 30 m. Owszem moglem podczołgać się na 15. Ale nie mam zwyczaju wchodzić w tyłek za wszelka cenę . Koziołek za chwile pojawił się na drodze , jakoś trzeb a bylo sprowokować go by spojrzał się w moja stronę.. Zrobiłem banalna rzecz, po prostu zagwizdałem . Udało się zrobić kilka zdjec po czym koziołek znikł w zaroślach . Przepraszama za Ot
    Dawid ,,mruku jeden" bardzo emocjonalnie to napisałeś - ale szczerze i to szalenie cenię Fakt - fotografia przyrodnicza z podchodu jest nieprzewidywalna i często nie doceniana chociaż najbliżej przyrody mimo wielu technicznych niedoskonałości z powodów oczywistych- tylko ona potrafi w pełni oddać wieź i pasje fotografa do przyrody i jak my ją postrzegamy
    PS - Biebrza 2 połowa maja szykuj się
    pozdrawiam
    Mariusz
    D3300S, parę N i jestem amatorem
    http://razza.fmix.pl

Domyślnie

Ładna seria , podoba się szczególnie 2 i 3.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Piękny "model", bardzo sympatyczne ujęcia. Podoba mi się naturalna kolorystyka... jak bym oglądał go na własne oczy. Życzę niesłabnącego samozaparcia i wytrwałości

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów