Szukaj
podobają mi się wszystkie![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
wszystkie ładne, ale najbardziej podoba mi się 3: i sylwetka, i parostki.
camera obscura + lustro + matówka + matryca z elementami fotoelektrycznymi + coś z przodu
Piekny koziolek, naprawde
pozdro
Od koziołków to Ty jesteś specemCały set dobry - 1 ciut ciemniejsza i świetne tło
![]()
Piękny kozioł - cały secik ekstra
pozdrawiam
Nikon D3 D300s D500 + dużo chęci i mało czasu.
Pozdrawiam Marek
Grupa FOTOKUJAWY
www.frontera.com.pl
Gratuluję "strzałów" i technicznego wykonania.
To trzeba mieć szczęście albo swoje wysiedzieć i wyczekać.
1 i 2 zwłaszcza się podobają.
piękne delikatne kolory to lubię. ładny zestaw.
Dziękuje za komentarze. Ktoś napisze ze potrzeba szczęścia. Zgadzam się . Ale szczesie to nie wszystko. Ktos napisze ze potrzeba sprzętu. Tak jak ma sie pod ręka piećsete to na prawdę ciężko skrzanic zdjęcie. Ale tak naprawdę potrzeba wytrwania i samo zaparcia w tym co sie robi. To nie jest tak ze się pójdzie i zawsze uda sie coś sfotografować. Nie rzadko jest tak ze wraca się i po przejściu 24 kilometrów nie ma się udanego zdjęcia . Gdy myślisz sobie ostatni raz tam bylem, już więcej nie IDE ! By za chwile nastawić budzik na 4 rano i o świcie udać sie na fotografowanie zwierzaków
Tego koziołka wypatrzyłem prędzej. Wybrałem się na losie, chodzą u nas 3 sztuki. Gdy szlem droga zobaczyłem jak wcina sonie gałązki położyłem się na drodze i czekałem . Myślę ze było ok 30 m. Owszem moglem podczołgać się na 15. Ale nie mam zwyczaju wchodzić w tyłek za wszelka cenę . Koziołek za chwile pojawił się na drodze , jakoś trzeb a bylo sprowokować go by spojrzał się w moja stronę.. Zrobiłem banalna rzecz, po prostu zagwizdałem . Udało się zrobić kilka zdjec po czym koziołek znikł w zaroślach . Przepraszama za Ot
Skontaktuj się z nami