Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie tak jakby debiut...

Witam,
    zdarzyło mi się dość dawno, bo pare miesięcy temu uczestniczyć w uroczystości ślubnej i na weselu. Miałem okazję uchwycić parę chwil na szczęście jako drugi fotograf- bo to ślub rodzinki. Dlatego proszę o opinie i może wskazówki ?

1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    9
    10
    11
    12
    13
    14
    15
    16
    17
    18

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1 - reportersko świetna... gdybyś całość utrzymał w konwencji takich sytuacji - byłoby świetnie... Pozostałe to niestety kotlety....

Domyślnie

Jest kilka fajnych ujęć. W odbiorze przeszkadza mi, że wiele zdjęć wygląda jakby były nieostre lub poruszone.

Domyślnie

czyli aż tak tragicznie nie jest..... ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    Jest kilka fajnych ujęć. W odbiorze przeszkadza mi, że wiele zdjęć wygląda jakby były nieostre lub poruszone.
    Zgadzam się, kadry jeszcze nie są złe, ale jest wrażenie, że prawie każdy jest poruszony. 1, 4, 10, - najlepsze(mz)
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

nr 1 naj ... nr 10 mnie jeszcze przekonuje ...
    D700, MB-D10, T16-28/2.8, N24-120/4, S50/1.4 Art, S70-200/2.8, Rf-603, SB-700, YN-460-II

Domyślnie

A może wyostrzenie po zmniejszaniu by choć trochę pomogło?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hobbits Zobacz posta
    A może wyostrzenie po zmniejszaniu by choć trochę pomogło?

Myślę, że są nikłe szanse. Większość z pewnością jest poruszonych bo czasy 1/40-1/60 podczas tańca to powodują.

Domyślnie

a mi się 10 podoba ma coś w sobie przeciwstawnie błądząca dusza po prawej stronie i bawiąca się po lewej . Oczywiście 1 bardzo poprawna. Reszta jw. (nieostre) czasów 1/40 1/60 używaj w kościele nie na zabawie
    Nikon D90 + N 18-105mm + N 35mm + SB 900 + RF-603, doprawione chińszczyzną......ogólnie kształtujący się

Domyślnie

fota nr 1 i potem ujęcia z wesela całkiem niektóre... nie we wszystkich podoba mi się obróbka - najbardziej chyba właśnie to ujęcie nr1 mogłoby jeszcze ciut więcej dać. nr 14 np. mi się tez podoba. O tak subiektywnie. Nie jest źle, nie, ale jeszcze trochę nauki ćwiczenia przed Tobą
    Amator martwi się o sprzęt, profesjonalista o pieniądze, a geniusz o światło...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów