Szukaj
Podoba mi się to subtelne oświetlenie! Bardzo pasujące. Pierwszy kadr już wprowadza w finezyjną poetykę sesji rusztowaniem drugiej czystości, przy okazji odpowiednim kolorem. To takie urocze - różowe rusztowanie! Kadr raczej klasyczny, cięcie pospieszne, ale efektowne. Pożądany efekt niepokoju wprowadza część buta.
Dwójka wprowadza (o ile to możliwe) jeszcze lepsze oświetlenie i pokazuje jak dużo może zdziałać dobrze dobrane tło. Widać nie tylko wdzięcznie upozowana modelkę, ale i wysoki współczynnik albedo tła. Śmieć w kolorze buta stanowi mistrzowskie pociągnięcie scenografa. Trzecie to już majstersztyk stylizacji i efektownych manipulacji światłem. Odważny skos łącznie z owocem stanowi urzekającą parafrazę gruszek na wierzbie pozostałych z walk o autostrady.
Możemy mieć nadzieję na dalszy ciąg?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
ani kadry, ani obróbka...do "feszyn" nie wystarczy kolorowo ubrać i pomalować dziewuchę... i ustawić w "industrialnym" krajobrazie...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Dzięki za komentarz![]()
kto to jest "MUA"?
D700+Grip
N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700
D5200+18-55
to ogólnie uznawany skrót, przykro mi
Jakby nie można było po polsku...
Dzięki!
D700+Grip
N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700
D5200+18-55
Wizażystka.
Edit. Wybaczcie nie widziałem odpowiedzi.
Co do zdjęć to zdecydowanie bardziej do działu albumowego, sam make up fashion nie zrobi.
lepiej byłoby gdybyście powiedzieli coś konstruktywnego i krytycznego; szczególnie, iż piszę, że to moja pierwsza sesja tego typu.
Skontaktuj się z nami