Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Anaszyn

Domyślnie

Brak czerwonych oczu i jakiejś nachalnej winiety. Można by gdzieś jeszcze przywalić jakimś nasyceniem selektywnie albo desaturacją części zdjęcia. Jak iść w kicz, to na całego. Właściwie to chyba nie warto jakoś wydziwiać, tylko po prostu odpalić lampkę wbudowaną w korpus i tyle. Obowiązkowo w trybie auto i z ciemnym kitem. Mamy wówczas idealne warunki by styl zachował swój charakter i czuł się jak ryba w wodzie. Trafi wówczas do milionów fotografujących w ten sposób.

Domyślnie

Genialnie pokraczne. Ten ananas to poezja smaku. Taki ubot. Prowokacja? Hi Hi.

Domyślnie

Niestety za kolegami. Może nie jestem specem od fashion, ale jak juz ktoś mądrzejszy ode mnie napisał: nie wystarczy ubrać panny w dziwny kolorowy strój i ustawic w równie dziwnym krajobrazie aby był fashion. Jak dla mnie za mocno świecone, zdjecia walą po oczach. Subtelne cienie za modelką, choć same w sobie delikatne, mało subtelnie rażą mnie w oczy (może to subiektywne, ale bardzo nie lubię tak ostrych, zwłaszcza niepotrzebnych cieni). Reasumując moim zdaniem: fajna pamiątka dla modelki, ale niestety nic więcej.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Konkretnie to nie podobają mi się kadry :
    na 1 jest centralnie
    2 może by jeszcze uszło ale z kapci nie wyrwie
    3 jest dramatem kadrowym - po co tyle przestrzeni nad głową ? Czy ona coś wnosi do zdjęcia ?

Konkretnie nie podoba mi się światło
    na 1 jest brzydki cień od rusztowania
    na 3 również takie sobie cienie od łapek
    Wszystkie 3 wyglądają jakby były zaświecone jedną, zmiękczoną lampą na wprost. Zero sensownego cienia. Nic się nie dzieje

2 może by się dało jeszcze uratować sensowną obróbką ale pozostałych już nie

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów