Szukaj
Podoba mi się to subtelne oświetlenie! Bardzo pasujące. Pierwszy kadr już wprowadza w finezyjną poetykę sesji rusztowaniem drugiej czystości, przy okazji odpowiednim kolorem. To takie urocze - różowe rusztowanie! Kadr raczej klasyczny, cięcie pospieszne, ale efektowne. Pożądany efekt niepokoju wprowadza część buta.
Dwójka wprowadza (o ile to możliwe) jeszcze lepsze oświetlenie i pokazuje jak dużo może zdziałać dobrze dobrane tło. Widać nie tylko wdzięcznie upozowana modelkę, ale i wysoki współczynnik albedo tła. Śmieć w kolorze buta stanowi mistrzowskie pociągnięcie scenografa. Trzecie to już majstersztyk stylizacji i efektownych manipulacji światłem. Odważny skos łącznie z owocem stanowi urzekającą parafrazę gruszek na wierzbie pozostałych z walk o autostrady.
Możemy mieć nadzieję na dalszy ciąg?
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
ani kadry, ani obróbka...do "feszyn" nie wystarczy kolorowo ubrać i pomalować dziewuchę... i ustawić w "industrialnym" krajobrazie...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
Dzięki za komentarz![]()
kto to jest "MUA"?
D700+Grip
N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700
D5200+18-55
Jakby nie można było po polsku...
Dzięki!
D700+Grip
N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700
D5200+18-55
to ogólnie uznawany skrót, przykro mi
Wizażystka.
Edit. Wybaczcie nie widziałem odpowiedzi.
Co do zdjęć to zdecydowanie bardziej do działu albumowego, sam make up fashion nie zrobi.
lepiej byłoby gdybyście powiedzieli coś konstruktywnego i krytycznego; szczególnie, iż piszę, że to moja pierwsza sesja tego typu.
Skontaktuj się z nami