Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Anaszyn

Domyślnie Anaszyn

Witam, ukazuję Wam moją pierwszą seszyn feszyn na początek trzy.

1.

2.

3.

Model: Zuzanna Kożuch
    MUA: Paulina Walas
    Photo: Mateusz Solski

Pozdrawiam

Domyślnie

Podoba mi się to subtelne oświetlenie! Bardzo pasujące. Pierwszy kadr już wprowadza w finezyjną poetykę sesji rusztowaniem drugiej czystości, przy okazji odpowiednim kolorem. To takie urocze - różowe rusztowanie! Kadr raczej klasyczny, cięcie pospieszne, ale efektowne. Pożądany efekt niepokoju wprowadza część buta.

Dwójka wprowadza (o ile to możliwe) jeszcze lepsze oświetlenie i pokazuje jak dużo może zdziałać dobrze dobrane tło. Widać nie tylko wdzięcznie upozowana modelkę, ale i wysoki współczynnik albedo tła. Śmieć w kolorze buta stanowi mistrzowskie pociągnięcie scenografa. Trzecie to już majstersztyk stylizacji i efektownych manipulacji światłem. Odważny skos łącznie z owocem stanowi urzekającą parafrazę gruszek na wierzbie pozostałych z walk o autostrady.

Możemy mieć nadzieję na dalszy ciąg?
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

ani kadry, ani obróbka...do "feszyn" nie wystarczy kolorowo ubrać i pomalować dziewuchę... i ustawić w "industrialnym" krajobrazie...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Dzięki za komentarz

Domyślnie

kto to jest "MUA"?
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KamilM Zobacz posta
    kto to jest "MUA"?
    Make Up Artist
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Jakby nie można było po polsku...

Dzięki!
    D700+Grip
    N28 1,8G | N50/1,8D | N85/1,8D | SB 700

D5200+18-55

Domyślnie

to ogólnie uznawany skrót, przykro mi

Domyślnie

Wizażystka.

Edit. Wybaczcie nie widziałem odpowiedzi.

Co do zdjęć to zdecydowanie bardziej do działu albumowego, sam make up fashion nie zrobi.

Domyślnie

lepiej byłoby gdybyście powiedzieli coś konstruktywnego i krytycznego; szczególnie, iż piszę, że to moja pierwsza sesja tego typu.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów