Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Poranek

Domyślnie Poranek

Dawno mnie tu nie było, ale często tu zaglądam i podziwiam Wasze prace. Brakuje mi opinii o moich zdjęciach co lepiej zrobić. Niestety z obróbką dalej jest źle. Ten rok obfitował w poranne spacerki. Coś pstrykałem i jestem ciekaw Waszych opinii. Czyli zacznę od Rogalina.

Pozdrawiam Tomek

Domyślnie

Jest dobrze. Mnie się podoba szczególnie nr 1. Te drzewa wyglądają bardzo atrakcyjnie, szczególnie w tym ciepłym świetle. Tak tajemniczo jest. Kadr na 1 i 3 jest bardziej zdecydowany. Drzewo po lewo jest na pierwszym planie, inne stoją w szeregu za nim. Na jedynce chyba lepiej by było jakbyś więcej dołu przyciął. Jedna linia na dwójce mnie jakoś nie podchodzi. Pozdrawaim.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Kadrowo 1 i 3 bardzo fajne, jeżeli chodzi o obróbkę mnie tam się podoba tak jak jest.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Taka trochę marsjańska atmosfera, ale ma niezaprzeczalny urok. Chyba 3. najlepsze.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

nr 3 jest najlepsza, przede wszystkim za sprawą kadrowania. Co do nr 1 to bym troszkę góry uciął, szkoda też, że ucięło końcówki gałęzi drzewka na pierwszym planie. Nr 2 ocenie na 3 miejsce ogólnie podoba mi się set, obróbka również spoko.
    pozdrawiam, Łukasz

Domyślnie

Mnie się podoba 1 i 3. Zdjęcia bardzo zachęcające do odwiedzenia tego miejsca.

Domyślnie

Piekne zdjecia wschodu . Brak zastrzezen.

Domyślnie

Można by z tego fajną panoramę zrobić.

Domyślnie

Trójeczka! Konary na słońcu dodają uroku. Kard fajny, jest co podziwiać.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Iwek_22
    Gość

Domyślnie

3, 1, 2 - w takiej kolejności je oceniam - bardzo ładne.
    Numeruj zdjęcia w przyszłości.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów