Dzisiejsze mgliste
jadąc na plener spotkałem Macieja ( nemeth )
Szukaj
Dzisiejsze mgliste
jadąc na plener spotkałem Macieja ( nemeth )
W pierwszej chwili nie zauwazylem niespodziewanki kryjacej sie w glebi/ mgle. Zdjecie do mnie nie gada szczerze mowiac poniewaz tak krzywizna na pierwszy planie nie pomoga, niby sztafaz jest ale ja staram bym sie kadrowac albo prosto - klasycznie a jezeli chodzi o linie to ta czarna w chodniku umiescil bym w lewym dolnym.
Teraz jak sie tak przygladam stwierdzam ze najlepiej by bylo pozbyc sie pierwszego planu i skupic sie tylko na konstrukcji w oddali. Sam kontur do tego umiescic tylko w mocnym punkcie i by gralo najbardziej ale to moja wizja... amatora.
Ja natomiast sie nie zgodze z bahuone. Zdjecie wywolalo u mnie "WOW Factor"... pieknie podane w odcieniach szarosci jest spokoj. krzywizne pierwszego planu rownowazy falochron w oddali. No poprostu jest pieknie! Dawno nie widzialem tak dobrego czarno bialego zdjecia.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
dobry kadr, fajnie to wymysliłeś .
Put some fun between your legs
-ride a horse
Bo od dawna nic w BW nie dałem
A tak poważnie. Ogólnie podzielam opinie Sebastiana ale nie byłbym sobą gdybym się czegoś nie przyczepił. Za dużo podłogi. Całe zdjęcie ma bardzo lekki charakter i burzy to ilość jednolitego betonu na pierwszym planie.... gdyby tak mały kroczek w przód![]()
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Zdjecie niby proste kadrowo, ale ma cos w sobieMi sie podoba
Człowiek całe życie się uczy...
takie bez podłogi
W/g mnie na jedynce zbyt ciasno umieściłeś elementy, dosłownie centymetr więcej i byłoby ok. Klimatu odmówić jednak nie można. Dwójka ładna.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami