Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Multnomah Falls

swiatlo
    Gość

Domyślnie Multnomah Falls

Za mało światła trochę było bo obowiązki rodzinne przytrzymały mnie za długo w domu, musiałem pędzić ryzykując mandat aby jeszcze się wyrobić przed całkowitą ciemnością. Ale zdążyłem. Chociaż będę musiał jeszcze tutaj wrócić w jakiś jaśniejszy dzień, najlepiej w lecie.
    Ale na razie jest to co jest. Ciemność ma też swoje zalety...

pebees
    Gość

Domyślnie

Sam nie wiem. Podoba się pomysł, coś mi nie leży kompozycja. Zajrzę później, może coś mi do głowy przyjdzie

puchbeary
    Gość

Domyślnie

a dla mnie wszystko lezy jak ulał. Rewelacyjne zdjęcie - bardzo mi sie podoba.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pebees Zobacz posta
    Sam nie wiem. Podoba się pomysł, coś mi nie leży kompozycja. Zajrzę później, może coś mi do głowy przyjdzie
    Miałeś 100-centową rację. Kompozycja była zła. Zmieniłem ją.
    Dzięki za uwagę. Tak się podnieciłem samym wodospadem że nie zwróciłem uwagi na resztę. Jeszcze raz dzięki

Gorzej skadrowana wersja obrazka jest do wglądu na:
    http://www.themarts.com/galeria/mulfall1_resized.jpg

Domyślnie

Brakuje tylko Frodo Baginsa Bardzo ladne zdjecie ale jak dla mnie za duzo tu chlodnych kolorow - wiem ze tak ma byc ale ja bym widzial tu troszke brazu.
    TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
    Pozdrawiam Piotrek

Domyślnie

Kurcze, chciałem też cos z drużyną pierścienia wyskoczyć ale cyrusvirus mnie ubiegł,
    zdjęcie fajne bardzo się mi podoba, miedzy innymi za tą mroczną, bajkową aurę - super!
    Pozdrawiam Artur

Domyślnie

Mógłbym, cytując Ciebie, powiedzieć, że nie widzę tutaj światła w tym zdjęciu. A widzisz?!
    Żartuję...
    A zdjęcie bardzo mi się podoba, gratuluję!
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

ładnie tam macie za oceanem.
    Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie

Domyślnie

Bardzo fajne I tak jak napisał Rurek, fotka ma bajkową aurę.

Domyślnie

Mocne zdjęcie, monumentalne, wzbudza wyobraźnię.
    Szczelina w skale po prawej stronie wygląda jak oko jakiegoś potwora - takie miałem skojarzenie w pierwszej chwili gdy zobaczyłem zdjęcie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów