Takie dzisiejsze, póki co pierwsze bo w poniedziałek egzamin
Modella: Paulina
Mua, hair: Kinga
Szukaj
Takie dzisiejsze, póki co pierwsze bo w poniedziałek egzamin
Modella: Paulina
Mua, hair: Kinga
lubie... bardzo...
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Nie wiem co to robi w portrecie bo to glamour/moda pełną gębą.
Zdjęcie rewelacyjne.
Drobne uwagi są. Po pierwsze, to ja się zastanawiam, co tak ubrana postać robi z telefonem komórkowym w ręku. Po chwili łapię, że ona tam nic nie ma przecież. Wnętrze dłoni zbyt ciemne - czarne. Kompozycja centralna? W takiej stylizacjii? Toż to zniewaga niemalże, dla dziesięcioleci walk z kompozycją. Według mnie - jest to zbyt proste ujęcie tak wspaniałej charakteryzacji. Z ciekawością czekam zatem na resztę zdjęć. Może coś zaspokoi mój rozbudzony apetyt.
Mimo uwag - gratuluję świetnego zdjęcia w niebanalnym stylu.
hmmmm w pierwszej chwili tez mysłalem ze panna ma w rece telefon i dopiero po przeczytaniu komentarza mosada przyjrzałem sie dokladnieja co do reszty to uwag nie mam
- mnie sie podoba
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Chyba jestem skrzywiony, bo nie odebrałem tak tej dłoni i nie doszukiwałem się tam telefonu. A zdjęcie dobre i faktycznie, mniej centralny kadr mógłby być korzystniejszy : )
Ha ha, ja też dostrzegłam tam na pierwszy rzut oka telefon!![]()
Zdjęcie bardzo mi się podoba. Nie szkodzi, że kompozycja jest centralna, bo moim zdaniem do portretu pasuje. Makijaż oczu jest tak ciemny, jakby wydawało się, że ich w ogóle nie ma.![]()
Zdjecie ladne, fajna tonacja i obrobka, charakteryzacja jest iście niepowtarzalna. Zdjecie zatrzymalo na dluzej, mi postac w tej pozie kojarzy z posagiem jakiejs muzy![]()
Ehhh dzieci ery cyfrowej z nas![]()
Dziękuję za wszystkie opinieNa dniach powinna się pojawić cała wrzuta
![]()
Skontaktuj się z nami