Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Retro

Arrow Retro

Takie dzisiejsze, póki co pierwsze bo w poniedziałek egzamin

Modella: Paulina
    Mua, hair: Kinga

Domyślnie

lubie... bardzo...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Nie wiem co to robi w portrecie bo to glamour/moda pełną gębą.
    Zdjęcie rewelacyjne.
    Drobne uwagi są. Po pierwsze, to ja się zastanawiam, co tak ubrana postać robi z telefonem komórkowym w ręku. Po chwili łapię, że ona tam nic nie ma przecież. Wnętrze dłoni zbyt ciemne - czarne. Kompozycja centralna? W takiej stylizacjii? Toż to zniewaga niemalże, dla dziesięcioleci walk z kompozycją. Według mnie - jest to zbyt proste ujęcie tak wspaniałej charakteryzacji. Z ciekawością czekam zatem na resztę zdjęć. Może coś zaspokoi mój rozbudzony apetyt.
    Mimo uwag - gratuluję świetnego zdjęcia w niebanalnym stylu.

Domyślnie

hmmmm w pierwszej chwili tez mysłalem ze panna ma w rece telefon i dopiero po przeczytaniu komentarza mosada przyjrzałem sie dokladniej a co do reszty to uwag nie mam - mnie sie podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Po pierwsze, to ja się zastanawiam, co tak ubrana postać robi z telefonem komórkowym w ręku. Po chwili łapię, że ona tam nic nie ma przecież.
    Heheh. No ja też tak miałem jak pierwszy raz zerknąłem. To siła sugestii obecnych czasów - jeszcze 20 lat temu nikt by tej ręki nie odebrał autosugestywnie.
    D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.

http://www.warszawa-fotograf.pl/

Domyślnie

Chyba jestem skrzywiony, bo nie odebrałem tak tej dłoni i nie doszukiwałem się tam telefonu. A zdjęcie dobre i faktycznie, mniej centralny kadr mógłby być korzystniejszy : )
    Lubię robić zdjęcia. : )
    Tu jest ich trochę
    A tutaj nawet więcej

Domyślnie

Ha ha, ja też dostrzegłam tam na pierwszy rzut oka telefon!

Zdjęcie bardzo mi się podoba. Nie szkodzi, że kompozycja jest centralna, bo moim zdaniem do portretu pasuje. Makijaż oczu jest tak ciemny, jakby wydawało się, że ich w ogóle nie ma.

Domyślnie

Zdjecie ladne, fajna tonacja i obrobka, charakteryzacja jest iście niepowtarzalna. Zdjecie zatrzymalo na dluzej, mi postac w tej pozie kojarzy z posagiem jakiejs muzy

Domyślnie

Ehhh dzieci ery cyfrowej z nas

Dziękuję za wszystkie opinie Na dniach powinna się pojawić cała wrzuta

Uprawnienia umieszczania postów