Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Jersey

Domyślnie Jersey

Wtedy byla jeszcze byla nadzieja na swiatlo.....

Domyślnie

I zdjecie zrobione minute po poprzednim

Domyślnie

W minutę przemalowaliście tą łódkę ?
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

Twoje zdjęcia zawsze mi się podobały i dawały podstawy to wyciągania z d90 ile się da... ale koniec z wazelina
    Tutaj mam mieszane uczucia bo razi mnie błoto, nieład i chaos na ziemi, której stoi łódka. Sama łódka i góra już w twoim stylu ładnie i schludnie i kadrowo mi podchodzi, światło delikatne ale czasami takie jest w sam raz. Tylko ten dół mi w ogóle nie pasuje, ( może jestem przewrażliwiony bo w okolicach wawy mam to na codzien co doprowadza mnie już do fotograficznej frustracji )
    N D90 | N 12-24mm | N 18-105mm | Slik DX Pro 330X |

Domyślnie

No niestety, chcial bym zawsze miec piekne trawy na dole
    Ostatnie tygodnie byly dosc suche w Irlandii co spowodowalo taki niski poziom wody, widzialem gdzies w sieci nowe zdjecia z tego miejsca i szczerze liczylem na lodzie w wodzie, bo jeszcze dwa tygodnie temu one staluy zakotwiczone w wodzie a teraz kilka metrow blota.....trudno

Domyślnie

Góra z jedynki podparta dołem z dwójki - tak to widzę. Szkoda, że słonko... zerwało się z łańcucha.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ależ wybredna ta publika, to już im błotko nie leży. Mnie się tam to błotko podoba, ale ja jestem zboczeniec chyba. Na 1. nie podoba mi się perspektywa, za blisko łódki i za nisko, ale tylko trochę. Na 2. z kolei próbowałbym ominąć ten paskudny łańcuch, bo za ważny się zrobił, nie to żebym nie lubił łańcuchów.
    A new shit has come to light...

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    ... ale ja jestem zboczeniec chyba... nie to żebym nie lubił łańcuchów.
    z kontekstu wyrwane, ale jednak padłem

A co do zdjęć. No mam tak jak Duder.
    No może bez tego co powyżej...

Domyślnie

Podziekowal.....
    Lancuch to podstawa w tym zdjeciu

Zbanowany
    Miasto
    Północny Atlantyk

Domyślnie

łańcuch jest tutaj kluczowy dla odgadnięcia zagadki drugiej fotografii, która jest alegorią utraty czegoś cennego (w tym przypadku łódki) i próby zatrzymania cennej rzeczy przy sobie za wszelką cenę (łańcuch z kłódką). Ta forma narracji nie jest często spotykana w fotografii i z pewnością należy docenić starania autora.

Uważny obserwator zauważy też, że na pierwszej fotografii łańcuch jest napięty i w połączeniu z wyżłobionym w mule kilwaterem daje odczuć nam dynamikę - czujemy wręcz siłę, z jaką łódka chce wyrwać się na szerokie morze. Wyolbrzymiony perspektywą dziób na jedynce podkreśla dramaturgię wydarzeń ...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów