Witam.
W tym czasie chciałbym być na pewno w innym miejscu
Jakiś wiatrak
Zapraszam.
Uploaded with ImageShack.us
Szukaj
Witam.
W tym czasie chciałbym być na pewno w innym miejscu
Jakiś wiatrak
Zapraszam.
Uploaded with ImageShack.us
D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters
Świetne kolory nieba i chmur, zieleń chyba wzmocniona, ale też robi pozytywne wrażenie.
Ale i drzewa dają radęOj warunki Ci dopisały Pawle
![]()
Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D
Chmura niesamowita, kurcze masz szczęście do tych burzowych/deszczowych chór, poluję już od dłuższego czasu na takie coś nad Karkonoszami, na razie bez rezultatu!
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
nie chcę oceniać osoby fotografa, więc ocenię jedynie fotografię:
przedstawia ona dwa kontrastujące elementy: ponury, czarno-biały obraz nadchodzącej burzy oraz oświetloną słońcem zieloną trawę i w oddali błękitne, słoneczne i radosne niebo ...
Uważnego obserwatora zdumiewa też ostrość fotografii (trawa na dole i drzewa) oraz plastycznie ukazane chmury (choć daleko im do HDR-wych cudów sztuki fotograficznej ostatnich czasów).
Ogólnie ma się wrażenie oglądania swoich własnych snów na jawie. Naprawdę niezwykły klimat, który fotografowi podarowała sama Natura ...
Góra bardzo mocna, razem z dołem super się prezentuje.![]()
LED ZEPPELIN
Kadr, kolor i klimat... wszystko w najlepszym wydaniu. Gratuluję.
ach.. ale pogodę trafiłeś. Tylko pozazdrościć takiego zdjęcia. Gratulacje, świetne zdjęcie
Z6 | 35/1.8S | 50/1.8S | 70-200/4 VR
Ładny kontrast chmur z podłogą, dla mnie bez uwag
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Skontaktuj się z nami