Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: NY, I love You.

Domyślnie NY, I love You.

Bylam, i zakochalam sie w tym miescie.
    Kilkanascie, z kilkuset, klatek..
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
    9.
    10.
    11.
    12.
    13.
    14.
    15.
    16.
    17.
    18.
    19.
    d700

Domyślnie

bardzo fajne, bardzo mi sie podoba.
    Szanuję tylko tych którzy szanują mnie, a reszta na kran może wskoczyć mnie.

FX | N50 1.8G | N14-24 2.8 | N24-70 2.8 | N70-200 2.8 VR II | SB-800 | WWW | BLOG

Domyślnie

Masz dobre oko. Widać, że kadry są przemyślane
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

ja bym wybral same budynki i dal do dzialu architektura, bo o ile w tym temacie jest wiecej niz dobrze (zwlaszcza ostatnie zdjecie) to pokazywanie ludzi ci srednio wychodzi
    Road to Manila

Domyślnie

Ja bym z kolei powiedział, ze architektura (poza dwoma, trzema planami ogólnymi, które są niezłe) to jakaś średnie wyszła właśnie. Parę kadrów jest zmarnowanych lub nijakich, a z ciekawie wypatrzonych, to widzę jeden, mianowicie ten z dwoma samochodami widzianymi z mostu (10) - ten kadr mi się podoba, choć już nei samo zdjęcie. Oczywiście sam chciałbym pojechać, ale fotograficznie, to chyba wyszła zmarnowana okazja.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Ech.. dla mnie pięknie, ale nie jestem obiektywny bo N.Y.C. marzy mi się od lat..

Domyślnie

Wszystkie świetne! 17 bardzo mi się podoba.
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Tematyka bardzo zróżnicowana (street, architektura i krajobraz). Bardzo spodobały mi się (kompozycja, obróbka itd) zdjęcia nr 13, 15 i 19 (to szczególnie).

Domyślnie

Taki trochę misz masz wyszedł z tego "zestawu"...
    Zrobienie dobrych zdjęć to spora sztuka (bez względu na tematykę), ale wybór odpowiedniego zestawu do pokazania w jednej serii, cyklu, całości, to najczęsciej sztuka jeszcze większa. Tutaj moim zdaniem się to nie udało, choć pojedyncze zdjęcia oglądam nie bez zaciekawienia, też chciałabym się w tym miejscu zakochać...
    "Nie istnieje takie zdjęcie, którego nie można było zrobić lepiej" - ja
    Mój niekomercyjny link

Domyślnie

Przepięknie pokazany Nowy Jork. Jak patrzę na te zdjęcia to aż chce mi się tam jechać, i to natychmiast!
    Moje faworyty to 19- przepiekna fotografia!! 17 - bo ma w sobie coś tajemniczego i pokazuje potęgę tak tych wieżowców jak i całego miasta. No i 15tka - to taki reporterski strzał z polotem.
    Pięknie

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów