Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie [rolki] Freeskate!

Kilka zdjęć ze slalomu na rolkach:

1.

2.

3.

4.

Więcej na blogu, będę wdzięczny za konstruktywną krytykę

Domyślnie

Nie wiem, co to za "sztuczka" na 1, ale dziewczyna wygląda, jakby się właśnie przewracała. Za to światło i obróbka bardzo mi się podobają.
    Na 4 fajne światło.

Fajny secik, No i miejscówka ma potencjał

Domyślnie

dla mnie 3 najlepsze - widziałem już na FB i przyznam że super wykorzystane miejsce i dopasowany trick.
    Przeszkadza mi niespójna obróbka - mamy kolejno vintage, slajd, retro i jakby zwyczajnie zdesaturowane zdjęcie.
    jakby 4 strzelić symetrycznie równym oświetleniem krzyżowym i posadzić kubeczki na środku placu a nie po jego prawej stronie to byłoby idealnie - zwłaszcza do pary z 3

Domyślnie

Konstrukcyjnie niestety ode mnie nie wiele. Ale podoba mi się miejscówka do tego typu zdjęć.

Domyślnie

Podobnie jak Tommiemu nie podoba mi się to, że każde zdjęcie z innej parafii jeżeli chodzi o obróbkę. 3 świetna, lewa część zrobiła mi niezły mętlik w głowie i musiałem popatrzeć jeszcze chwilę, żeby załapać co się dzieje.

Domyślnie

Tommy & Ebeb - na co Waszym zdaniem mam zwrócić uwage, aby obróbka była spójna ?

Domyślnie

ja się zastanawiam jak uzyskać takie kolory jak na 2ce...

Domyślnie

Sapphiron - ciężko to streścić, moim zdaniem na finalny efekt (kolory) wpływa nie tylko obrobka ale i ekspozycja oraz światło ...

sama obrobka w C1 o ile dobrze kojarze, pozniej dolozylem 3 grosze w PSie - jesli masz jakies konkretne pytania to pisz tu albo wal na priva

Domyślnie

to że światło swoje robi to wiem, ale obróbka też dała dużo priv leci

Uprawnienia umieszczania postów