Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Marta Kuba "White Space" by Borys Synak & Sebastian Dziechciarz

Tak jak zapowiadaliśmy publikujemy tutaj kolejną sesję
    Mamy nadzieję, że się spodoba

Ekipa:

Foto: Borys Synak & Sebastian Dziechciarz
    Mua & Hair: Marta Marcinkowska, Julia Orżewska
    Stylist: Marta Kuba
    Model: Ania Łagodzińska/ D'Vision, Mateusz Zapotocki/ D'Vision
    Asystent fotografa: Klaudia Łysiak

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

Domyślnie

Czemu modelka na każdym zdjęciu się tak świeci na twarzy? Policzek, podbródek, czoło... wg mnie to sporo psuje w ogólnym odbiorze tak sterylnych zdjęć.

Domyślnie

Ponieważ tak miało być

Domyślnie

o ile samo pomsyl, stylizacja itd. bardzo mi sie podoba

o tyle najslabszym ogniwem jest jak dla mnie modelka, a w zasadzie jej mimika i wyraz twarzy zagubionego dziewczecia z pytaniem w oczach "co ja tutaj robie".. brakuje na zdjeciach osobowosci czy jakies sily wyrazu/spojrzenia... zamiast ego widac w oczach pytanie "wtf"

w zwiazku z tym najbardziej podchodza mi kadry, na ktorych tego spojrzenia nie widac, czyli np. 10

Domyślnie

na dwójce mam wrażenie oglądania manekina z wystawy
    mnie ta sesja nie powala, choć pomysł i stylizacja ciekawa
    odnosząc wynik sesji do ilości twórców spodziewałbym się wyższej półki produktowej, a widzę średnią półkę
    nie rozumiem też zamysłu sesji, nic nie naprowadza mnie na jej temat/cel/przesłanie
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 12-04-2012 o 19:29

Domyślnie

... cel, przesłanie? Lookbook projektantki... temat? "White space"...

Domyślnie

Bardzo dobrze przemyślana sceneria pod kątem dopasowania do ciuchów. Cienie, geometria, formy, pomysł na statyczność modeli. Tu wszystko jest ok. Kreacje też jak najbardziej. Natomiast mnie także nie odpowiada dobór, sposób pokazania oraz stylizacji dwójki bohaterów. Stoją i pozują fajowo. Ale po pierwsze facet wygląda jakby miał 158 cm wzrostu. Dziewczyna świeci się własnym blaskiem, a mimiką nie pomaga. Trochę nie ten typ urody i nie ten makijaż tu bym widział, ale to sprawa gustu oczywiście. Oboje za dużo grają, jak na tak manekinowe, modernistyczne podejście. Wyciąganie bród do góry na siłę. Czasem za mocne spojrzenia, jakby rozmarzone. To nie ta bajka - przynajmniej w moim odczuciu. Zatem sesja dla mnie połowicznie udana. Na plus prezentacja kreacji w nietuzinkowej formie. Na minus ostateczny efekt, który widzimy, że mógłby być o wiele lepszy, przy bardzo małych zmianach. Ale kolekcji gratuluję!

Domyślnie

TO upiorne wpatrywanie się w świetlaną przyszłośc jest irytujące. Mosad powiedział, że modele grają, ale to grzecznośc przez neigo przemawia; modele nie grają, tylko stroją miny, w dodatku biorąc to na poważnie. Ale o klapie tej sesji moim zdaniem przesądza nie tylko to, że ona jest irytująca. Ona jest kompletnie bez wdzięku.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2pompony Zobacz posta
    Mosad powiedział, że [...], ale to grzeczność przez niego przemawia;

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów