Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Patrycja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malkon Zobacz posta
    Ciekawej kobiety powiadasz - zatem zamierzony cel został osiągnięty, chyba że znasz tę dziewczynę z jakichś niezwykłych pstryków i dlatego napisałeś, że jest ciekawa
    To tak nie działa niestety, że fotografując byle kogo, ale ze świetnym warsztatem, uzyskamy interesujące zdjęcia, pokazujące fascynującą osobę. I odwrotnie, zdjęcia ładnej, czy ciekawej buzi i figury, można porządnie skopać pod względem technicznym. Wówczas widać, że to modelka ma potencjał, ale fotograf go nie wykorzystał. Tutaj jest bardzo dobrze jak na początki takiej fotografii. Wnętrze i światło zrobiło swoje. Modelka trochę przesadziła z pozowaniem, ale jest nieźle. Obróbka trochę kuleje, ale to się nadrobi. Ważne, że kadry nie są najgorsze i dość świadome. Zostawiałbym ciut więcej przestrzeni nad głową jedynie. Sesja całkiem w porządku i na plus. Dobrze rokuje na przyszłość, choć nie zawsze się trafi i sensowna modelka i dobrze oświetlone i ładnie umeblowane wnętrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    To tak nie działa niestety, że fotografując byle kogo, ale ze świetnym warsztatem, uzyskamy interesujące zdjęcia, pokazujące fascynującą osobę. I odwrotnie, zdjęcia ładnej, czy ciekawej buzi i figury, można porządnie skopać pod względem technicznym. Wówczas widać, że to modelka ma potencjał, ale fotograf go nie wykorzystał. Tutaj jest bardzo dobrze jak na początki takiej fotografii. Wnętrze i światło zrobiło swoje. Modelka trochę przesadziła z pozowaniem, ale jest nieźle. Obróbka trochę kuleje, ale to się nadrobi. Ważne, że kadry nie są najgorsze i dość świadome. Zostawiałbym ciut więcej przestrzeni nad głową jedynie. Sesja całkiem w porządku i na plus. Dobrze rokuje na przyszłość, choć nie zawsze się trafi i sensowna modelka i dobrze oświetlone i ładnie umeblowane wnętrze.
    Szczerze dziękuję - cieszy mnie to co napisałeś o świetle i wnętrzu, ponieważ przed przystąpieniem do zdjęć przeszedłem się po sklepie robiąc parę próbnych fotek już z modelką i wybrałem kilka miejsc, które wydawały mi się w miarę odpowiednie. Jeśli chodzi o światło, to niestety musiałem doświetlać lampą gdyż zastane było za słabe - ogólnie ciemnogród, a na dodatek do sufitu kilometr. Do tego było jeszcze mnóstwo innych niedogodności, o których już nie będę wspominał. Po cichu liczyłem, że udzielisz się w moim wątku, bo czytam twoje posty i wiem, że raczej nie piszesz na zachętę, tylko konkretnie i rzeczowo

Domyślnie

Nienaturalna (aby nie napisać nieapetyczna) poza modelki na 1, 3. Skąd to się bierze? Wygodna pozycja siedząca? Wątpię.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów