Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie In the Milk [by Matteo]

Witam,

Przedstawiam jedno z ostatniego projektu, ktory zrealizowalismy. Byl to troche experyment, ktory chyba sie powiodl.
    A moze tylko mi sie tak wydaje?

Dajcie znac co wy o tym sadzicie,

Model: Karolina Kluba
    MUA: Marta Kowalewska

Dzieki za odwiedziny!

Domyślnie

ciekawy projekt, ale uważam że lepiej by to wyglądało w mleku...., szkoda że ramię nie jest też zanurzone, no i dziwnie wygładziłeś skórę modelce. Ale pomysł Super.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    ciekawy projekt, ale uważam że lepiej by to wyglądało w mleku....
    To jest w mleku

Domyślnie

Bardzo interesujace !
    I przyjemnie wykonane.
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Matteo Zobacz posta
    To jest w mleku
    no to chyba mleko z piersi
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    no to chyba mleko z piersi
    No raczej nie z pod ogona. Krowiej ale piersi!!!

Domyślnie

kolega Gregzorba mial na mysli mleko z kobiecej piersi. Chodzi tutaj o intensywnosc "bieli" mleka. Akurat jestem w temacie bo urodzil mi sie syn
    Jeśli mówisz, że brak Ci na coś czasu ... to po prostu Ci na tym nie zależy.

Domyślnie

Wygląda na strasznie rozwodnione i nie wiem czy taki był zamysł, ale ma zielonkawy zafarb
    FX + DX|Sam14 2.8|N35 1.8G|N24-70 2.8|S70-200 2.8|SB900x2

http://www.facebook.com/emil.kowalczyk.fotografia

Domyślnie

Niestety to zdjęcie się kompletnie nie klei. Eksperyment nieudany moim zdaniem. A przynajmniej nie w aktualnej postaci obróbkowej, jeżeli chodzi o mleko. Styk z twarzą wygląda jak jakaś woda z płynem, który ją zabarwił trochę. Do tego dosyć dziwny kadr i podejście do kontrastowej obróbki. Mnie nie przypadło to razem do gustu. Białka, zęby jak wybielone w bielince, płaskie, zdesaturowane. Koszula? Brr - niekoniecznie robi dobre wrażenie. Pomysł na całość - także jakoś nie chwycił mnie za serce. Jestem na nie.

Domyślnie

mleko mogłoby miec bardziej nasycony kolor było by fajnie ale i tak przyjemne
    studio

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów