Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Mnie się podoba. Może ciut przesadziłeś Sebastianie z nasyceniem, ale dla mnie jest w pełni akceptowalnie. Zobaczył bym to chętnie z poziomie, w panoramie

Domyślnie

Ja sie zastanawiam gdzie wy widzicie za dużo nasycenia !!?? Jest idealnie. Wszystkie kolory są kolorami natury nie ufo ! Chyba że mój monitor jest przeklęty ... Ufff Jeden coś walnął a reszta za nim

Domyślnie

Powiem ci tak Sebek - jest na pewno efektownie, cukierkowo i miodnie, ale akurat tutaj uważam to za przerost formy nad trescią. Kadr nie powala, a poszczególne plany sie ze soba zlewają w jedną mase. W zalozeniu podobne zdjecie to te które wystawiles jako "naj" w 2011 na tym forum. Ale tam wszystko gra, kadr jest rewelacyjny, kolory wspaniale, a technikalia na najwyzszym poziomie. Tutaj, chciales zrobic cos z niczego i moim zdaniem nie dokonca wyszlo. Ale of course ja tam malo wiem
    Pozdrawiam.

PS - moim zdaniem niewypał, jedno ze słabszych jakie ostatnio pokazales.

Domyślnie

Jednym sie podoba innym nie. Absolutnie nie ganie Cie za slowa krytyki, wrecz przeciwnie! Dziekuje za szczera opinie. Postaram sie zwracac wieksza uwage na kadrowanie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Jednym sie podoba innym nie.
    Tak to już jest Ja natomiast będę tym, któremu się podoba Fajne foto.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Mnie się podoba. Nie rzucaj aparatem

Domyślnie

Kadr mi się podoba, natomiast z rozpoznaniem subtelności kolorystycznych z powodu lapka mam problem. Może jutro wrócę...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Kadr mi się podoba a co do kolorystyki to rzecz gustu ja jestem za bardziej delikatnymi ale tak też morze być.Pozdrawiam

Domyślnie

Biorę jak jest - czasami taki mocniejszy kolorek jest wskazany
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Wow.

Tak się fajnie działo w tle a skiepściłeś pierwszym planem

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów