Szukaj
jazda
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Barwy iście wielkanocne i jak znam Twoje foty tak uważam, że tutaj troszkę za bardzo nasyciłeś kolorki =] Pierwszy plan nieco zduszony, ta skała po lewej nijak mi nie podchodzi. Ale najważniejsze jest to żeby się Tobie podobało =))) Pozdro!
Mnie sie podoba, drugi plan zatrzymal mnie na dluzej.....odsaturowal bym lekko te czerwien, ale to ja....fajne zdjecie, podoba sie![]()
Nikon http://greg77.com/
co jest według was tutaj pierwszym, a co drugim planem ?! Bo moim zdaniem pierwszy plan to to, co jest pierwsze widoczne, czyli ta czerwona skała, a drugi plan (drugi w kolejności oddalenia) to wysokie góry.
Czy to poprawna definicja planów ?
Kolory bardzo nasycone, może za bardzo... ale i tak bardzo mi się podoba, jest moc w tym zdjęciu.![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Świetnie to wygląda. Zatrzymuje na dłużej to fakt. A drugi plan z tą mgiełką jest wyjątkowy. Przypomina mi to jakieś powstanie świata czy coś w tym stylu![]()
To ja jakiś inny jestem bo ja szybko przewinąłem na dół zobaczyć czy nie ma jakiegoś drugiego zdjęcia. Sebastanie! Co Ty wyprawiasz! Ja wiem, że lubisz mocno podkolorować ale jakieś granice rozsądku powinny być zachowaneAle nie to jest tu najgorsze. Najgorszy jest kadr. Przestrzeń, ja się zapytowywuje gdzie jest przestrzeń? Zupełnie jej tu nie czuć. I tak jak samo jak Uboot się zastanawiam co jest pierwszym planem, a co tłem.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Sądzę, że nasycenie kolorów wespół z mgiełka tworzy to coś, co zatrzymuje przy tym zdjęciu. Odsaturowane nie byłoby tak efektowne mz...
Tak jest dobrze.
NIKON
Skontaktuj się z nami