Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Talking błyskotliwie czas zacząc...

no tak, w koncu wypadało przynajmniej sprobowac nauczyc się uzywac sztucznego światełka....
    w kazdym bądz razie nie jestem wogole swiadomy błedów jakie niewiątpliwie popełniłem..... i licze ze mi je skrupulatnie wytkniecie

co do setupu - obiektyw 50 1,8 przewaznie prawie na max otwarty z nakreconym najtanszym z mozliwych filtrem ND typu fader - nieumiejetnie kreconym w lewo i prawo + lampa studyjna 600 z octą, do tego lampka systemowa z parasolką transparentną wędrująca raz z jednej raz z drugiej strony....
    od razu uprzedzam - na zdjeiciach nie zadna zawodowa modelka - tylko moja córka cierpliwie znosząca wygłupy tatusia , i saksofon - ot tak dla upiększenia "atmosfery"
    gotowy na krytykę
    1.
    2.
    3.
    4.

Domyślnie

Niestety cały set do mnie nie przemawia. Modelka nie pasuje do zamierzeń (w moim przekonaniu). Starsza modelka byłaby lepszym pomysłem. A na ostatnim zdjęciu widać błąd z którym sam często mam nie lada problem - niedoświetlone czerwone kolana, niestety ciężko uniknąć tej przypadłości.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Uprawnienia umieszczania postów