Obróbka bardzo pojechana. Za mocne efekty zarówno wyostrzania i wydobywania tęczówek oczu, jak i wygładzania skóry, czy manipulacji jej fakturą. Bardzo mi się to nie podoba. Światło dość "dowodowe", czyli prosto, bez klimatu - na szczęście nie jest zbyt płasko i daje się to w ogóle oglądać. Jednak choćby w obróbce - jak nie na żywo - można było jeszcze powalczyć z korektami. Przede wszystkim tło jest zbyt jasne - czyli lampy chyba za daleko od modelki. Kadrowo to ciężko jest. Przeważnie za ciasne są te kompozycje. Brak im lekkości, oddechu, pomysłu i polotu. Albo z kolei za luźne - jak ciasno, to jeszcze mocniej bym przyciął. Stanąłeś pośrodku drogi, jakbyś chciał zmieścić w kadrze to co wypada i tyle. To trochę za mało.
Próbowałem wybrać najlepsze ujęcia, ale nie jest łatwo. 3 i 4 chyba są na moje oko ciut bardziej atrakcyjne. Na obu złe, ciasne kadry, ale na 3 jest fajne spojrzenie i dobrze oczy wyszły, na 4 ciekawy profil z podkreślonym słodkim perkatym noskiem - na plus! Dziewczyna to niezły obiekt do zdjęć, więc jeżeli jest chętna warto ją trochę pomęczyć jeszcze.