Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Domyślnie Wschodząca mgła

Nie poddaje się i może w końcu profesjonalistom z tego forum się spodoba któreś z moich zdjęć

Domyślnie

Ja nie jestem "profesjonalistom" i mi się podoba
    Beauty is in the eye of the beholder.

Moje zdjęcia Strona zespołu N.I.F

Domyślnie

Mninie wbilo w fotel.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Piątka z plusem - jest tu wszystko co powinno mieć znakomite zdjęcie - świetny kadr, doskonały kolor, rewelacyjne miejsce o ciekawej porze no i bezbłędną odróbkę. Kolejny powód aby wybrać się w te rejony Europy. Brawo

Domyślnie

Mi trochę nie pasuje ta biała mgła do tych nasyconych zboczy. Chociaż i tak jest pięknie. Ale sam jesteś sobie winien, bo mocno wywindowałeś przedtem poziom

Domyślnie

Wg mnie to kolejny Twój niebanalny toskański pejzaż.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    Mi trochę nie pasuje ta biała mgła do tych nasyconych zboczy. Chociaż i tak jest pięknie. Ale sam jesteś sobie winien, bo mocno wywindowałeś przedtem poziom
    Biała mgła w cieniu mi się wydaje rozsądną być. Wiem ,że sobie podniosłem poziom i w tym problem... ja w sumie nie miałem takiego zamiaru

Domyślnie

Ja się wychowałem na impresjonistach, może jestem skrzywiony ale myślę że nic nie jest w przyrodzie białe lub czarne. Zwłaszcza przy takim wysyceniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    Ja się wychowałem na impresjonistach, może jestem skrzywiony ale myślę że nic nie jest w przyrodzie białe lub czarne. Zwłaszcza przy takim wysyceniu.
    dużo rzeczy nie jest takie w przyrodzie jak na 95% zdjęć krajobrazowych

Domyślnie

Ja wiem. Ale impresjoniści mówili tym sposobem coś o oku a nie o przyrodzie.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów