Szukaj
Nie przekonują mnie te zdjęcia. Pomysł jest dobry. Coś z realizacją nie zaskoczyło. Nie te kadry, brak jakiegoś mocnego uderzenia w widza. Chyba to kwestia światła w sporej mierze. Zabrakło w nim czegoś interesującego. Więcej daje doświetlenie sceny, niż naturalne oświetlenie. Niby ostre wieczorne cienie, ale tło miękkie, niebo łagodne, przejścia również. Jakoś mdło. A do tego modelka oświetlona niby w porządku, ale jakoś tak bez zgody z całą sceną. Oglądam i nie ufam temu przekazowi. Dodatkowo, przy tak ostrym doświetleniu, szukam czystości barw, klarowności. A znajduję miękkości tła i mglistość jakby, a twarz też jakby mało ostra. Być może związaną z pracą pod światło.
Nic nie zaskakuje. Modelka bez siły przebicia w pozie, kreacji.
Według mnie można tu sporo poprawić obróbką, bardziej pasującą do klimatu. Ale to już gdybanie i gusta.
Na dwójce trochę drażni zniekształcenie geometryczne i skośne linie słupów.
Ogólnie całkiem w porządku zdjęcia i ogląda się bez problemu.
A mi się podobając fotki, typowe fashionW 2 faktycznie trochę mdło natomiast 1 już mi się podoba, ciekawe spojrzenie, tło odizolowane jasnością fajne
![]()
studio
Nono, jest mrocznie, światło świetne, obróbka również. Miejsce, w których zdjęcia były robione też ma swój klimat. Ogólnie bardzo mi się te fotografie podobają, aczkolwiek... Nie nie, nie ma żadnego aczkolwiekJest ekstra. GRATULUJE
![]()
Skontaktuj się z nami