a na koncu finiszujemy :^)
Szukaj
a na koncu finiszujemy :^)
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
PROOF?
Zdjęcie - mi się nie podoba. Nie przemawia do mnie, nie przekazuje emocji, które powinny być na finiszu.
Ostatnio edytowane przez pilon ; 08-04-2012 o 22:48 Powód: czyszczenie wątku
To jest wlasnie finisz !
Dokladnie widzisz wszystkie emocje z nim zwiazane.
To czego nie widzisz po prostu nie istnieje.
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
Efekt "zamrożonego" ruchu i niestety nie ma finiszu. "To czego nie widzisz po prostu nie istnieje."
To nie jest amatorska wizja ruchu, to jest zawodowe zdjecie zrobione wedlug wszelkich wlasciwych regul.
Zamowione, sprzedane, zaplacone i opublikowane w wielu miejscach na Swiecie.
No to skoro uważasz, że jest takie wspaniałe i nie przyjmujesz krytyki to po co je tu wstawiasz?
Nikon D90 || MB-D80 || 18-105 VR || 80-200 f/2.8 D ED || SB-900
Np. po to, zeby pare osob zobaczylo, jak sie fotografuje :^)
Krytyki typu - nie czuje ruchu, nic nie czuje, za malo rozmazane - to zadne krytyki tylko kompletny brak wiedzy.
Łał. Cóż za spektakl samouwielbienia.
Pozwolę sobie zgodzić się z kolegami twierdzącymi, że zdjęcie należy do tych z kategorii mocno przeciętnych. Kadrowo -- nieciekawe, nieprzemyślane, ot -- cyk. Technicznie… zaledwie poprawne bo szczegółów można by się zacząć czepiać (jakieś przepały w tle, bryczesy jockeya na pierwszym planie raczej magentowe nie były). I jak już wspomniano wyżej -- brak emocji, uchwyconego momentu z jakąś akcją itp. Takich zdjęć widziałem tysiące, zrobionych przez chodzących na wyścigi konne amatorów foto (à propos Twojego zawodowstwa)… i często z trybun.
Możesz mi wskazać co takiego jest w tym zdjęciu, że wg Ciebie wybija się ponad przeciętność? Poważnie pytam.
PS A napis na środku… szkoda gadać.
Ostatnio edytowane przez swider ; 09-04-2012 o 23:44
U-boot wrócił na forum w nowym wcieleniu ?
Nie, on wrócił w swoim ciele. Poszukaj dobrze, a znajdziesz.![]()
Skontaktuj się z nami