Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Wojtek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Zdjęcia ok, ale Tatuś? Do bani.

Wrzuć to do jakiegokolwiek podpowiadacza pisowni. Ciężko to czytać, a imho, wyraża szacunek dla czytających.
    Fakt,w bardzo skomplikowany sposób to napisałem.
    Ważne,że Amadeusz zrozumiał o co mi chodzi (tak mi sie wydaje)

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    OK.

Więc nie podoba mi się Twoja wizja mężczyzny
    Model powiedział,że chce wyjść na zdjęciach poważnie,dorośle.Takich założeń starałem się trzymać
    Przedstawiłem go tak jak on chciał
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

Nie wiem skąd ten upór zeby fotografować ze słońcem, odnoszę wrażenie, że przez to model robi takie dziwne miny, bo go po prostu razi w oczy
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Nie wiem skąd ten upór zeby fotografować ze słońcem, odnoszę wrażenie, że przez to model robi takie dziwne miny, bo go po prostu razi w oczy
    Kurcze,patrze na fotki jeszcze raz i rzeczywiscie na kazdym ma zmarszczone czoło jakby go raziło.Ale na zdjęciach z drugiego podejścia(gdzie nie było słońca,które mogło razić) jest taka sama.Nie wiem co myśleć. Nic sie nie skarżył na rażące słońce.Fakt faktem,od razu na jego mine uwagi nie zwróciłem podczas robienia zdjęć.

p.s przeglądając jego album na ''fejsie'' widze taki sam wyraz twarzy

Fejs

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gomad Zobacz posta
    Kurcze,patrze na fotki jeszcze raz i rzeczywiscie na kazdym ma zmarszczone czoło jakby go raziło.Ale na zdjęciach z drugiego podejścia(gdzie nie było słońca,które mogło razić) jest taka sama.Nie wiem co myśleć. Nic sie nie skarżył na rażące słońce.Fakt faktem,od razu na jego mine uwagi nie zwróciłem podczas robienia zdjęć.

p.s przeglądając jego album na ''fejsie'' widze taki sam wyraz twarzy
    Cóz, moze ma taką mimikę po prostu Niemiej wrażenie potęgowane jest przez fakt, że twarz jest bardzo jasna na zdjęciach
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

5 jest całkiem udanym kadrem. Inaczej podszedłbym do obróbki kolorów i kontrastu tła, gdyż aktualnie to ono wyskakuje na pierwszy plan. Czernie chyba zbyt głębokie.
    4 jest dość ciekawym ujęciem. Minimalnie zbyt miękkie światło na twarzy - zbyt kobieco, a postawa i kadr są silne i niemal dynamiczne.
    8 jeszcze od biedy bym zostawił w zestawie, bo nie jest zła.
    Pozostałe już słabiej. Mimika modela trochę daje się we znaki, ale i kadry, ułożenia ciała nie zachwycają. Kombinowałeś z obróbką, ale to niewiele zmienia tym razem. Chyba wolę cz/b niż kolor. Na czwórce ta obróbka wyszła najlepiej. Inne zbyt przypominają kiepską niby-sepię.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    5 jest całkiem udanym kadrem. Inaczej podszedłbym do obróbki kolorów i kontrastu tła, gdyż aktualnie to ono wyskakuje na pierwszy plan. Czernie chyba zbyt głębokie.
    4 jest dość ciekawym ujęciem. Minimalnie zbyt miękkie światło na twarzy - zbyt kobieco, a postawa i kadr są silne i niemal dynamiczne.
    8 jeszcze od biedy bym zostawił w zestawie, bo nie jest zła.
    Pozostałe już słabiej. Mimika modela trochę daje się we znaki, ale i kadry, ułożenia ciała nie zachwycają. Kombinowałeś z obróbką, ale to niewiele zmienia tym razem. Chyba wolę cz/b niż kolor. Na czwórce ta obróbka wyszła najlepiej. Inne zbyt przypominają kiepską niby-sepię.
    dzieki za wskazowki i opinie

Fejs

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów