mam takie pytanie ile powina Bateria trzymać w aparacie Nikon D3100 proszę o odp![]()
Szukaj
mam takie pytanie ile powina Bateria trzymać w aparacie Nikon D3100 proszę o odp![]()
W instrukcji jest wszystko napisane, ale najpierw trzeba umiec i chciec czytac !!
wg. CIPY - ok. 550
wg. Nikona ok. 2000
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
w istrukci nic nie pisze ile może trzymać bateria ile można zrobić zdieć
ale co to jest wg.cipy 500 ale chyba nie wytrzyma tyle bateria 2000zdieć zeby zrobić ten nikon d3100
Pisze pisze
strona 204
http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/..._ENnoprint.pdf
W ynglysh ynglysz ant w amerycan ynglysz tu.
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
ale jak kupiłem tego nikona to pokupieniu zrobiłem około 200 fotek i się rozładował
Baterie tez sie starzeja, sa niedoladowane albo padaja na pysk i leza.
Ja mam 6 baterii EN-EL3e to spie spokojnie.
Skontaktuj się z nami