Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Nikon D 3100 Bateria

mam takie pytanie ile powina Bateria trzymać w aparacie Nikon D3100 proszę o odp

Domyślnie

W instrukcji jest wszystko napisane, ale najpierw trzeba umiec i chciec czytac !!

wg. CIPY - ok. 550
    wg. Nikona ok. 2000
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

w istrukci nic nie pisze ile może trzymać bateria ile można zrobić zdieć
    ale co to jest wg.cipy 500 ale chyba nie wytrzyma tyle bateria 2000zdieć zeby zrobić ten nikon d3100

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DjMatiii94 Zobacz posta
    w istrukci nic nie pisze ile może trzymać bateria ile można zrobić zdieć
    ale co to jest wg.cipy 500 ale chyba nie wytrzyma tyle bateria 2000zdieć zeby zrobić ten nikon d3100
    D3100 ten nikon, zrobic tyla zdjec ile byc energia na aku. Pozdrawiac Kali od 3100 nikon z forum.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Domyślnie

Pisze pisze
    strona 204
    http://www.nikonusa.com/pdf/manuals/..._ENnoprint.pdf

W ynglysh ynglysz ant w amerycan ynglysz tu.
    Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
    Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem

Domyślnie

ale jak kupiłem tego nikona to pokupieniu zrobiłem około 200 fotek i się rozładował

Domyślnie

Baterie tez sie starzeja, sa niedoladowane albo padaja na pysk i leza.

Ja mam 6 baterii EN-EL3e to spie spokojnie.

Uprawnienia umieszczania postów