Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: {fantasmagorie}

Domyślnie {fantasmagorie}

Projektantka: Honorata Ruszczyńska
    Modelka: Kasia Ziaja
    Makijaż: Basia Grzymisławska
    Fotograf: Piotr Fajfer (a.k.a. Sailor)
    Kiepawa i niedopracowana (z uwagi na brak czasu, talentu i lenistwo) postprodukcja: ja, ja, ja!

1)

2)

3)
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 07-04-2012 o 17:14

Zbanowany
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Typowe, Sailorowe produkcje... jakoś tam poświecone a co nie doświecone to jakoś tam w szopie wyciągnięte z jakąś tam wizją pokazania czegoś tam ))

Jedynka, marnie wyszła woda, nienaturalnie " rozbijająca się " o buty ( wbrew fizyce )

Ciuszki bardzo fajne, szkoda że przytłoczone ciężarem i mnogością otoczenia, które skutecznie odciaga uwagę od stylizacji !

Dwójka, beznadziejna poza modelki, jej prawa reka poprzez ułożenie wyglada dziwnie...

Trójka, budynki swoją szczegolowoscia odciagaja uwagę od stylizacji, wzrok zatrzymuje się na lewym i prawym budynku a dopiero po chwili wędruje na modelke
    Ostatnio edytowane przez capt.Nemo ; 07-04-2012 o 22:23

Domyślnie

Może za dużo się napatrzałem na prace he1z`a i wymagania za wysokie przez to. Mi nie podchodzi. Na jedynce masa bajerów na pierwszym planie, oświetlona postać z kontrami a tło płaskie bez żadnych wstawek w klimacie pierwszego planu, postać otoczona obwódką powstałą chyba przy wyostrzaniu. Na dwójce z tym ostatnim lepiej, ale całość też mi nie pasuje do tego tła. Wydaje mi się że wszystkie zdjęcia w oryginale na tle studyjnym prezentowały by się ok z takim oświetleniem, ale nie w takim połączeniu jak w tym temacie. Trójka ma tło najbardziej zbliżone chociaż kontrastem do postaci, więc z tego wszystkiego najlepiej wyszła.

Domyślnie

Ciekawy rezultat. Wymaga to na pewno sporych umiejętności i i nakładu czasowego, podziwiam. Sam nawet nie widziałbym jak się za to zabrać. Patrząc jednak pod kątem samego efektu końcowego przekonany nie jestem. Najbardziej podoba mi się trójka, jest chyba w swojej sztuczności najmniej sztuczna. Pozdrawiam!

Oszczędny w słowach Awatar JoannaJeszka
    Miasto
    Kujawsko Pomorskie

Domyślnie

nie trawie takiego sience-fiction

Domyślnie

Niestety muszę się zgodzić z poprzednikami, pierwsze co rzuca się w oczy to niezgodność oświetlenia modelka-tło.

Domyślnie

Ciekawe koncepty. Momentami widać lekką sztuczność obróbki (mam tutaj na myśli zdjecie nr 1 i ten wodospad), ale całokształt bardzo pozytywny. Trójka jest wprost niesamowita Wielki szacunek za umiejętności graficzne. Wyślij na jakiś konkurs na pewno zgarniesz fajne nagrody

Domyślnie

Mistrz jak dla mnie.
    Czytając powyższe komentarze zastanawiam się, gdzie się podziała umiejętność wychwycenia dystansu, zabawy stylistyką i ... ech, długo by tak można. To mniej więcej tak, jakby zarzucić Tarantino wtórność.
    Świetny cały tryptyk. Mam nadzieję na więcej prac w podobnych klimatach.
    Modrzew.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

Domyślnie

Witam,
    technicznie bardzo dobre, ale zdjecia sa nudne i kiczawe. Co ma do siebie modelka, pejzaz i zuk? Chirico by pekl ze smiechu.
    pozdrawiam

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów