Szukaj
Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 07-04-2012 o 17:14
Typowe, Sailorowe produkcje... jakoś tam poświecone a co nie doświecone to jakoś tam w szopie wyciągnięte z jakąś tam wizją pokazania czegoś tam))
Jedynka, marnie wyszła woda, nienaturalnie " rozbijająca się " o buty ( wbrew fizyce )
Ciuszki bardzo fajne, szkoda że przytłoczone ciężarem i mnogością otoczenia, które skutecznie odciaga uwagę od stylizacji !
Dwójka, beznadziejna poza modelki, jej prawa reka poprzez ułożenie wyglada dziwnie...
Trójka, budynki swoją szczegolowoscia odciagaja uwagę od stylizacji, wzrok zatrzymuje się na lewym i prawym budynku a dopiero po chwili wędruje na modelke
Ostatnio edytowane przez capt.Nemo ; 07-04-2012 o 22:23
Może za dużo się napatrzałem na prace he1z`a i wymagania za wysokie przez to. Mi nie podchodzi. Na jedynce masa bajerów na pierwszym planie, oświetlona postać z kontrami a tło płaskie bez żadnych wstawek w klimacie pierwszego planu, postać otoczona obwódką powstałą chyba przy wyostrzaniu. Na dwójce z tym ostatnim lepiej, ale całość też mi nie pasuje do tego tła. Wydaje mi się że wszystkie zdjęcia w oryginale na tle studyjnym prezentowały by się ok z takim oświetleniem, ale nie w takim połączeniu jak w tym temacie. Trójka ma tło najbardziej zbliżone chociaż kontrastem do postaci, więc z tego wszystkiego najlepiej wyszła.
Ciekawy rezultat. Wymaga to na pewno sporych umiejętności i i nakładu czasowego, podziwiam.Sam nawet nie widziałbym jak się za to zabrać. Patrząc jednak pod kątem samego efektu końcowego przekonany nie jestem. Najbardziej podoba mi się trójka, jest chyba w swojej sztuczności najmniej sztuczna.
Pozdrawiam!
nie trawie takiego sience-fiction
Niestety muszę się zgodzić z poprzednikami, pierwsze co rzuca się w oczy to niezgodność oświetlenia modelka-tło.
Ciekawe koncepty. Momentami widać lekką sztuczność obróbki (mam tutaj na myśli zdjecie nr 1 i ten wodospad), ale całokształt bardzo pozytywny. Trójka jest wprost niesamowitaWielki szacunek za umiejętności graficzne. Wyślij na jakiś konkurs na pewno zgarniesz fajne nagrody
![]()
Mistrz jak dla mnie.
Czytając powyższe komentarze zastanawiam się, gdzie się podziała umiejętność wychwycenia dystansu, zabawy stylistyką i ... ech, długo by tak można. To mniej więcej tak, jakby zarzucić Tarantino wtórność.
Świetny cały tryptyk. Mam nadzieję na więcej prac w podobnych klimatach.
Modrzew.
Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=
Witam,
technicznie bardzo dobre, ale zdjecia sa nudne i kiczawe. Co ma do siebie modelka, pejzaz i zuk? Chirico by pekl ze smiechu.
pozdrawiam
Gratulacje, Sailor
http://photoawards.com/en/Pages/Gall...2&code=Fashion
Skontaktuj się z nami