witam
wczoraj wrzuciłem link do artykułu o zwolnieniu fotografa premiera.
dziś tego nie ma. jest niewłaściwe na to forum czy jak?
dzięki za odp.
Szukaj
witam
wczoraj wrzuciłem link do artykułu o zwolnieniu fotografa premiera.
dziś tego nie ma. jest niewłaściwe na to forum czy jak?
dzięki za odp.
Wszyscy powiedzieli co mieli do powiedzenia, jedni uważali, że to Tusk wszystkiemu winien, a inni że nie on - i temat się rozszedł po kościach. No to go (wątek, nie kości) usunęli.
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
ale po co? jest jeszcze pare ciekawych kwestii.. chocby taka, że zanim Grzegorz Rogiński przyszedł do kancelarii, wygrał konkurs, teraz konkursu nie było... dziwne takie usuwanie
Ogólnie chodzi o to, że nastąpił nagły i wyraźny podział na tych, co obojętne co się dzieje łączą z polityką i na tych, co nie łączą.
Jak rozumiesz pierwsi obojętne co się nie dzieje powiedzą, że to Tusk wszystkiemu winien, a nawet jak nie, to i tak winien, bo za wszystko odpowiada. To dość wierny cytat z jednego dyskutanta. Inni (w tym ja) twierdzili, że sprawa - choć przykra, nie przeczę - nei ma związku ani z Tuskiem jako takim, ani z żadną polityką, tylko jest wynikiem stylu działania każdej administracji niezależnie od ekipy rządzącej, a nawet w ogóle bez związku z jakąkolwiek polityką. Zawsze koszula (i znajomy) bliższa ciału, obojętne czy Tusk, czy Srusk.
No to się rozpętała dyskusja - choć według mnie jeszcze zupełeni w granicach smaku - ale widocznie jakiś strachliwy mod się wystraszył, i jedyne co umiał zrobić to skasować, bo na pilnowanie i moderację nie miał siły charakteru.
tylko teraz nei mów, ze się takie tematy tu nie trzymają, bo Tusk wienien.![]()
pozdrawiam bombelkowo
Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.
Z Regulaminu:
........ 12. Nikoniarze.pl to forum fotograficzne i dlatego nie życzymy sobie tutaj dyskusji na tematy polityczne i religijne czy prowadzenia agitacji wyborczych. Wszelkie takie wypowiedzi będą usuwane bez uprzedzenia....
D700 + N50 f1.4G / N105VR Micro f/2.8G / Tokina 400 AT-X f/5,6 / N28-105D
2 pompony - bazując na swojej wiedzy i doświadczeniu mogę stwierdzić, że jest Pan w błędzie odnośnie tego czy jako osoba prywatna można się odciąć od polityki i żyć sobie niejako "z boku". Był taki dowcip za PRL "Zainteresuj się Związkiem Radzieckim zanim on zainteresuje się tobą." Na miejsce ZR należy wstawić teraz politykę.
Zwolnienie fotografa na rok przed okresem ochronnym kiedy go nie można już zwolnić na pewno nie interesuje miejscowej dzieciarni, ale jak dożyją jakimś cudem do tego wieku, to będą pluć sobie w brodę, że kilkadziesiąt lat wcześniej przeciwko temu nie zareagowali.
Sebar1 - odnośnie regulaminu to mam swoje zdanie - kiedyś zgłaszałem wypowiedzi go łamiące, ale jak się przekonałem, że dopóki były one zgodne z przekonaniami politycznymi moderatorów to nie reagują, to już tego zaprzestałem. Dobrze by było gdyby tutejsi moderatorzy byli apolityczni i zaczęli chodzić do kościoła. A dlaczego do kościoła? A dlaczego apolityczni? To też był dowcip, ale kto go zrozumie.
Sebastian
Tak myślałam....
szkoda, że nie zdążyłam zobaczyć jak się wątek rozwinął....
Z drugiej strony aż dziwne, że tak długo wisiał bez reakcji władz forum...., może zajęci przygotowaniem do Świąt?
Nawet jeśli Ty nie interesujesz się polityka to polityka i tak interesuje się Tobą.
Rozumiem, że ten watek, zgodnie z regulaminem, zostanie niezwłocznie usunięty ze względu na wymienianie co drugie słowo przez 2pompony nazwiska urzędującego PRemiera, co jest działaniem propaganowo-politycznym.
Festina lente!