Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: / * /

Domyślnie

Bardzo fajny obrazek... Podoba się
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Wyszło bardzo fajnie. To że jest miękko to już wiesz ;]

Domyślnie

Kompozycje w kadrze fajnie poukładałeś . Chyba gdzieś mam podobną .
    Całość troszkę "mdła" wyszła. Jednak perspektywa powietrzna i dosyć słaba przejrzystość tego ranka dała się tutaj we znaki. Spróbowałbym trochę bardziej zróżnicować plany. Może dodało by to głębi. No i selektywne ostrzenie jak najbardziej wskazane .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kompozycje w kadrze fajnie poukładałeś . Chyba gdzieś mam podobną .
    Całość troszkę "mdła" wyszła. Jednak perspektywa powietrzna i dosyć słaba przejrzystość tego ranka dała się tutaj we znaki. Spróbowałbym trochę bardziej zróżnicować plany. Może dodało by to głębi. No i selektywne ostrzenie jak najbardziej wskazane .
    Paweł, dzięki za wskazówki na chwilę obecną potrafiłem to zrobić tak jak widać na załączonym obrazku... Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RobertSoul Zobacz posta
    Paweł, dzięki za wskazówki na chwilę obecną potrafiłem to zrobić tak jak widać na załączonym obrazku... Pozdrawiam
    Załączony obrazek jest całkiem udany . A progres w obróbce "polnych" tematów zanotowałeś duży. Przynajmniej na moje kulawe oko tak to wygląda. A z każdym następnym obrabianym kadrem będzie jeszcze lepiej .

Domyślnie

Tak tylko trzeba robić te kadry a pogoda nie za bardzo rozpieszcza może już w krótce

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów