Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Króki spacer...

Moje pierwsze zdjecia jakie wam pokazuje, zrobione w trakcie krótkiehgo spaceru.
    1.
    2.

Domyślnie

Pojechałeś z obróbką w obu przypadkach.
    Na jedynce przegiąłeś z niebieskim/fioletem - zobacz co się stało z wodą po lewej i z drzewami po prawej.
    || 5D + 85 1.8 || R+600 + YN622C ||
    Zapraszam - https://www.facebook.com/photo.kf

Domyślnie

Ja to normalnie sam się dowartościowuje jak oglądam takie zdjęcia, bo jestem w stanie zrobić lepsze a przed Tobą kolego sporo pracy i zaczął bym od spraw technicznych, czas naświetlania i kadrowanie a później dopiero zabawa suwaczkami w prawo i w lewo bo pierwsze zdjęcie świeci jak choinka a drugie jest totalną ciemnicą
    puszka i kilka oczek do niej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arciszz Zobacz posta
    Ja to normalnie sam się dowartościowuje jak oglądam takie zdjęcia, bo jestem w stanie zrobić lepsze a przed Tobą kolego sporo pracy i zaczął bym od spraw technicznych, czas naświetlania i kadrowanie a później dopiero zabawa suwaczkami w prawo i w lewo bo pierwsze zdjęcie świeci jak choinka a drugie jest totalną ciemnicą
    a może masz dla mnie jakieś rady ...?

Domyślnie

na jedynce za dużo niebieskiego i chyba bym wy-stemplował te śmiecie w ld, po za tym mam wrażenie że zdjęcie jest nie ostre i słaba jakosć ?? (kompresja zjadła ?) a na dwójce za duży kontrast i za mało koloru, przepał na niebie . To tak na szybko

Domyślnie

Na 2 brak w cieniach jakichkolwiek szczegółów.

Uprawnienia umieszczania postów