Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 56

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie B r i d e s & W i d o w s

Witajcie,

zapraszam do obejrzenia i komentowania nowej serii zdjec, ktore powstaly dla magazynu Factice:

http://www.behance.net/gallery/Brides-Widows/3308642

pozdrawiam!

Joanna

Domyślnie

kilka już widziałem ale jak jest okazja to powzdycham do nich jeszcze raz
    mniam

Domyślnie

Tym razem po raz pierwszy pozwolę sobie na krytyczną uwagę - w tytule posta rozstrzeliłaś minuskułę, szkolny błąd i wygląda okropnie

Uwielbiam twoje wizyty na forum - szkoda, że nieczęste...

Zbanowany
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Sorry, ale jestem na nie... pierwsze zdjęcie jeszcze daje radę, reszta totalnie na nie ! Pomijając fakt, że na fotach "rządzi Photoshop" to w ogóle nie pasuje mi tło do stylizacji... jak i sama stylizacja... ogólnie wieje tandetą... takie sobie pstryki, które we mnie zachwytu nie budzą... (

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez capt.Nemo Zobacz posta
    Sorry, ale jestem na nie... pierwsze zdjęcie jeszcze daje radę, reszta totalnie na nie ! Pomijając fakt, że na fotach "rządzi Photoshop" to w ogóle nie pasuje mi tło do stylizacji... jak i sama stylizacja... ogólnie wieje tandetą... takie sobie pstryki, które we mnie zachwytu nie budzą... (
    Ja bym to do Srebrnych Ust nominował

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Ja bym to do Srebrnych Ust nominował
    No - niezły jajcarz

Domyślnie

No tak, jak się ma 10 postów, to trzeba jakoś zwrócić na siebie uwagę

Zbanowany
    Miasto
    Świnoujście

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gio Zobacz posta
    No tak, jak się ma 10 postów, to trzeba jakoś zwrócić na siebie uwagę
    ...cóż za dedukcja ! Szkoda, że błędna !!! Każdy ma prawo mieć swoje zdanie odnośnie przedstawionych prac a licznik postów nie ma nic do tego... sorry, ale według mnie te prace szału nie robią, baa... nawet patrząc przez pryzmat kątu pod jakim zastały wykonane dalej są " zwykłym shotem " nie wybijającym się ponad przeciętność. Przepraszam, ale według mnie nie wystarczy stworzyć "niskobudżetową stylizację" wiejącą tandetą, potem " dołożyć " Photoshopa aby z tego wydobyć jakikolwiek smak... Na mnie nie robi to wrażenia, takie jest moje zdanie, dziekuję i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez capt.Nemo ; 07-03-2012 o 12:08

Domyślnie

sorry, ale według mnie te prace szału nie robią, baa... nawet patrząc przez pryzmat kątu pod jakim zastały wykonane dalej są " zwykłym shotem " nie wybijającym się ponad przeciętność. Przepraszam, ale według mnie nie wystarczy stworzyć "niskobudżetową stylizację" wiejącą tandetą, potem " dołożyć " Photoshopa aby z tego wydobyć jakikolwiek smak...
    Pojechałeś grubo - więc teraz z dziką niecierpliwością czekam na przykład wysokobudżetowej stylizacji (z oszczędnym użyciem PSa) w wybijającej się ponad przeciętność pracy twojego autorstwa. Wprost umieram z ciekawości!

Nawet się trochę obawiam tego co zobaczę, bo jeśli prace Joasi to przy tym tandetna, niskobudżetowa przeciętność, to musisz tworzyć takie cuda, że pewnie oczy bolą patrzeć, a serce nie wytrzymuje nadmiaru wrażeń...

Domyślnie

czepiacie sie, nasz capitan ma wyrobiony gust
    wystarczy wejsc w historie jego wszystkich jedenastu postow i zobaczyk ktore zdjecia mu sie podobaly

ja tam wole zdjecia Joasi,ale pewnie sie nie znam
    Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 07-03-2012 o 13:18
    Road to Manila

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów