Witajcie,
zapraszam do obejrzenia i komentowania nowej serii zdjec, ktore powstaly dla magazynu Factice:
http://www.behance.net/gallery/Brides-Widows/3308642
pozdrawiam!
Joanna
Szukaj
Witajcie,
zapraszam do obejrzenia i komentowania nowej serii zdjec, ktore powstaly dla magazynu Factice:
http://www.behance.net/gallery/Brides-Widows/3308642
pozdrawiam!
Joanna
kilka już widziałem ale jak jest okazja to powzdycham do nich jeszcze raz
mniam
Tym razem po raz pierwszy pozwolę sobie na krytyczną uwagę - w tytule posta rozstrzeliłaś minuskułę, szkolny błąd i wygląda okropnie
Uwielbiam twoje wizyty na forum - szkoda, że nieczęste...
Sorry, ale jestem na nie... pierwsze zdjęcie jeszcze daje radę, reszta totalnie na nie ! Pomijając fakt, że na fotach "rządzi Photoshop" to w ogóle nie pasuje mi tło do stylizacji... jak i sama stylizacja... ogólnie wieje tandetą... takie sobie pstryki, które we mnie zachwytu nie budzą...(
...cóż za dedukcja ! Szkoda, że błędna !!!Każdy ma prawo mieć swoje zdanie odnośnie przedstawionych prac a licznik postów nie ma nic do tego... sorry, ale według mnie te prace szału nie robią, baa... nawet patrząc przez pryzmat kątu pod jakim zastały wykonane dalej są " zwykłym shotem " nie wybijającym się ponad przeciętność. Przepraszam, ale według mnie nie wystarczy stworzyć "niskobudżetową stylizację" wiejącą tandetą, potem " dołożyć " Photoshopa aby z tego wydobyć jakikolwiek smak... Na mnie nie robi to wrażenia, takie jest moje zdanie, dziekuję i pozdrawiam.
![]()
Ostatnio edytowane przez capt.Nemo ; 07-03-2012 o 12:08
Pojechałeś grubo - więc teraz z dziką niecierpliwością czekam na przykład wysokobudżetowej stylizacji (z oszczędnym użyciem PSa) w wybijającej się ponad przeciętność pracy twojego autorstwa. Wprost umieram z ciekawości!
Nawet się trochę obawiam tego co zobaczę, bo jeśli prace Joasi to przy tym tandetna, niskobudżetowa przeciętność, to musisz tworzyć takie cuda, że pewnie oczy bolą patrzeć, a serce nie wytrzymuje nadmiaru wrażeń...![]()
czepiacie sie, nasz capitan ma wyrobiony gust
wystarczy wejsc w historie jego wszystkich jedenastu postow i zobaczyk ktore zdjecia mu sie podobaly
ja tam wole zdjecia Joasi,ale pewnie sie nie znam
Ostatnio edytowane przez ranbir kapoor ; 07-03-2012 o 13:18
Road to Manila
Skontaktuj się z nami