Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Johanan - fotki jak większość z nas(nie chcę tu nikogo obrazić) będę obrabiał amatorsko.
    Punky - grafiki nie potrzebuje bo nie odpaliłem gry od xx lat a co do SSD to właśnie nie wiem czy Agility czy Vertex 2 lub 3 ?
    Majek - kupowałeś na allegro czy w jakimś salonie ? Swego czasu myślałem o takiej stacji firmowej ale z tego co wiem to Ciężko to potem samemu rozbudować? Poza tym bardzo mi się podoba buda Fractal Design R3. Nie do końca podobają mi się takie małe kompaktowe obudowy tych składaków firmowych, mimo iż zajmują połowę miejsca.

Co do płyty, procka i pamięci jestem prawie pewien. Proszę napiszcie jakiej firmy dvd-rw czy to nie ma znaczenia? Czy ktoś z obecnych tu forumowiczów uzytkowuje budę Fractal Design R3 - jakies sugestie ? Czy mając taką kasę jaką mam brać SSD czy poczekać aż stanieją? Jakiej mocy i firmy brać zasilacz do obudowy ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dziki007 Zobacz posta
    Co do płyty, procka i pamięci jestem prawie pewien.
    No i dobrze

Proszę napiszcie jakiej firmy dvd-rw czy to nie ma znaczenia?
    Praktycznie nie ma, bedziesz tego napedu uzywal raz na rok

Czy mając taką kasę jaką mam brać SSD czy poczekać aż stanieją?
    Nie wiem z czego si eprzesiadziesz, ale na poczatku nawet na HDD bedziesz w szoku
    SSD da tylko wieksza przyjemnosc z obslugi kompa. Jest przyrost wydajnosci, ale nie taki zeby oczy z orbit wyrywalo.

Jakiej mocy i firmy brać zasilacz do obudowy ?
    Sa tzw. kalkulatory mocy zasilacza, zestaw o ktorym piszesz spokojnie poleci na 350W z zapasem, nie kupujesz grafiki, wiec zainwestowal bym w dobry markowy zasilacz ok 450W

Uprawnienia umieszczania postów