Szukaj
foce to co pełza,lata i biega.....
Szkoda, że tak ciasno, bo ładna fota.
Właśnie wczoraj zauważyłem pierwsze tegoroczne. Pora myśleć o przygotowaniach![]()
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
To sa uroki stałki)
A mi się podoba tak ciasne ujęcie. No i nieczęsto mieszczuch może zobaczyć żurawia, więc - dziękuję...
Krzysztof Paszkiewicz
Jako,że praktycznie nie mam możliwości zrobienia zdjęcia takiemu żurawiowi jestem pod wielkim wrażeniem.
Gdzie można spotkać takie gatunki??
W zdjęciu brakuje mi większego kontrastu.
Dzieki za opinie i za to ze podoba sie,fota jest zrobiona jeszcze na velvi !,Zurawia mozna spotkac w olsach.
ten żuraw jest przedni
przedni z poprzedniego wątku też był super, orzeł przedni - oczywiście
jak od nas 10 jurgenów
za sylwetkę, światło, tło - całą harmonię zdjęcia
gratuluję
PS
miło jest widzieć na forum kolejne znajome zdjęcie![]()
Zdjęcie super, bardzo ladnie. i mnie sie podba ciasno
ale gratuluje że się udało. Jak ktoś miał styczność z tym ptakiem to wie jak trudno jest zrobić fot. Dośc płochliwy, teren zazwyczaj trudno dostępny. A jak już dostępny, to w około każdą roślinka, gałązką można spłoszyć....może zauważyć......
Możesz opisać w jakich warunkach model został utrafiony? wyczekiwanie, z marszu, otwarty teren? itp?
super, gratuluje.
l D90 l N16-85 l N35/1,8 l SB800 l
Witam ,dzieki za słowa .Warunki jak to ols ,wysiedziane w czatowni , wody w tym miejscu było po wyzej kolan a niestety miejsce najdogodniejsze okazało sie tam gdzie była woda lodowata jak to w Marcu)
model płochliwy wprost proporcjonalnie do wielkościŚwietne ujęcie to zwiastun ogromnej cierpliwości i pasji fotografującego
![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Skontaktuj się z nami