Szukaj
Nie jestem zwolennikiem blików. Zdjęcia wyglądają na wykonane nieumiejętnie, pod światło. Miało być /chyba/ z małą dozą artyzmu, a poszło w kierunku przeciwnym.
Dwójka wygląda na ratowaną na siłę zepsutą fotkę.
Robiąc zdjęcia od dołu centralnym punktem foto staja się dziurki od nosa. Pomysł nie najszczęśliwszy.
Mnie się nie podoba. Chociaż miejsce i modelka ciekawe.
Tutaj jest... podpis
3-ka super! Na jedynce przeszkadza mały blik w oku.
Myślę, że amirezowi bardziej chodziło to, że zdjęcia sprawiają wrażenie zrobionych nieumiejętnie pod światło, bo te bliki są takie... hm... niezdecydowaneTrochę za delikatne, żeby od razu uznać, że to celowy zabieg
Ale bliki to kwestia gustuMnie się akurat podobają, może poza tym na jedynce, który otacza oko
Drugi zestaw podoba mi się za to dużo bardziej - 7 i 9 wygrywają
![]()
Hm, w sumie racja, spróbuję popracować nad edycją pierwszych zdjęć, może uda się coś więcej z tych blikó∑ powyciągać. Drugą serię edytowałem w inny sposób, cieszę się, że się podoba.
Jedynka opowiada historię,bardzo mi się podoba umieszczenie bliku wokół oka,ciekawe tło współgrające z postacią na pierwszym planie. Na papier![]()
Podoba sie i zupelnie nie rozumiem po co wklejales druga wersje. Na cholere sie tlumaczyc .
Dla mnie 3 zdjęcia by spokojnie wystarczyły. Są bardzo monotonne. Z pierwszego setu tylko 5, z drugiego 7,8.
Skontaktuj się z nami