Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: N

Domyślnie

1 rulez - ale reszta tyz ......

Domyślnie

Nie jestem zwolennikiem blików. Zdjęcia wyglądają na wykonane nieumiejętnie, pod światło. Miało być /chyba/ z małą dozą artyzmu, a poszło w kierunku przeciwnym.
    Dwójka wygląda na ratowaną na siłę zepsutą fotkę.
    Robiąc zdjęcia od dołu centralnym punktem foto staja się dziurki od nosa. Pomysł nie najszczęśliwszy.
    Mnie się nie podoba. Chociaż miejsce i modelka ciekawe.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

3-ka super! Na jedynce przeszkadza mały blik w oku.

Domyślnie

To dorzucam jeszcze kilka z tego samego dnia ale innego miejsca i bez blikow (ktore byly zamierzone, nazywanie zdjecia nieumiejetnie wykonanym dlatego, ze bylo robione pod swiatlo jest dosc zabawne )

6.

7.

8.

9.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez psychopulse Zobacz posta
    ...i bez blikow (ktore byly zamierzone, nazywanie zdjecia nieumiejetnie wykonanym dlatego, ze bylo robione pod swiatlo jest dosc zabawne )
    Myślę, że amirezowi bardziej chodziło to, że zdjęcia sprawiają wrażenie zrobionych nieumiejętnie pod światło, bo te bliki są takie... hm... niezdecydowane Trochę za delikatne, żeby od razu uznać, że to celowy zabieg
    Ale bliki to kwestia gustu Mnie się akurat podobają, może poza tym na jedynce, który otacza oko Drugi zestaw podoba mi się za to dużo bardziej - 7 i 9 wygrywają

Domyślnie

Hm, w sumie racja, spróbuję popracować nad edycją pierwszych zdjęć, może uda się coś więcej z tych blikó∑ powyciągać. Drugą serię edytowałem w inny sposób, cieszę się, że się podoba.

Domyślnie

Jedynka opowiada historię,bardzo mi się podoba umieszczenie bliku wokół oka,ciekawe tło współgrające z postacią na pierwszym planie. Na papier

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Podoba sie i zupelnie nie rozumiem po co wklejales druga wersje. Na cholere sie tlumaczyc .

Domyślnie

Dla mnie 3 zdjęcia by spokojnie wystarczyły. Są bardzo monotonne. Z pierwszego setu tylko 5, z drugiego 7,8.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów