Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Oczopląs.

maniak666
    Gość

Domyślnie Oczopląs.

Jak w każdym razie lekkiego dostałem.
    Takie pierwsze po dłuższym rozbracie z puchą.

Zapraszam.

Bijcie, bijcie coby z marazmu wybudzić.

Edit. Sorry , ale tak dawno nic nie wrzucałem że chyba już zapomniałem o regulaminowych wymiarach.

Domyślnie

Monotematycznie, ja bym panoramowania użył przy takiej fajnej głębi...
    Co mi się podoba to światłocień..
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Jakbym był w Górach Bukowych porośniętych Puszczą Bukową, mam takie coś dosłownie w granicach miasta. Tu światło za bardzo krzyczy, temat może się podobać.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Dobry materiał na "eksperymenty", zapewne warto odwiedzać miejsce w lepszych warunkach, mgiełka, ciekawe światełko...
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Nie ma nic w tef fotografi co moglo by mi sie spodobac. Ani miekkiego swiatla, ani ladnie zamknietego kadru... Jestem na nie.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Nie ma nic w tef fotografi co moglo by mi sie spodobac. Ani miekkiego swiatla, ani ladnie zamknietego kadru... Jestem na nie.
    Muszę się niestety zgodzić ze Sebastianem.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Uprawnienia umieszczania postów