Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: 1%

Domyślnie 1%

1%. W takim stopniu oświetlona była tarcza Ksieżyca 23.03.2012. Dokładnie 26 godzin i 52 minuty po nowiu.
    Tyle miał Księzyc kiedy zacząłem go dosrzegać. Było to tuż po zachodzie słońca, kiedy pojawił się nad toruńską starówką.
    Dla kogoś kto nie wiedział gdzie szukać był praktycznie niewidoczny. Jednak jeśli ktoś go wypatrywał mógł podziwiać nie często spotykany widok.
    Cięniutki rogalik powoli obniżał swoją wyoskość by wkońcu znikąć nad dachem Dworu Artusa. widocznego pomiędzy majestatyczną katedrą św. Janów i smukłą wieżą kościała św. Ducha.

PS. A czy Ty już zabrałeś Państwu 1% swojego podatku? Pamiętaj, może to być najlepiej wykorzystana jego część. Masz na to jeszcze miesiąc!

Domyślnie

ciekawe zjawisko, godne uwiecznienia

Domyślnie

Mi nie udało się go znaleźć tego dnia, gratulację

Domyślnie

Chapeaux-bas! Nie jest łatwe polowanie na takiego chudzielca. Dobra praca! =]

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Adam Majchrzak Zobacz posta
    Chapeaux-bas! Nie jest łatwe polowanie na takiego chudzielca. Dobra praca! =]
    Dokładnie! Jest to chyba jedno z najlepszych, jeśli nie najlepsze zdjęcie jakie zrobiłem przez kilka ostatnich miesięcy. Niestety kto nie próbował uwiecznić Księżyca w takiej fazie ten nie doceni.

Uprawnienia umieszczania postów