Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZbychuO Zobacz posta
    Tylko nie mogę się oprzeć wrażeniu, że kobieta weszła z psem do kościoła
    To akurat w prowizorycznej stołówce nad morzem. Zwróć uwagę na człowieka w czerwonej koszulce w tle, jego poza nie wskazuje na kościół... Kadr był większy, ale tak przyciąłem dla zwiększenia siły wyrazu. Możesz powiedzieć, co nasuwa takie skojarzenie? A tym, którzy "nie cierpią psów", powiem - lepszy byle jaki pies, niż byle jaki człowiek... I zanim ktokolwiek się oburzy (nie ma w tym nic osobistego), to niech najpierw policzy do 10 i pomyśli trochę...
    Krzysztof Paszkiewicz

Wink

Cytat Zamieszczone przez ekonet_pth Zobacz posta
    (...) A tym, którzy "nie cierpią psów", powiem - lepszy byle jaki pies, niż byle jaki człowiek... I zanim ktokolwiek się oburzy (nie ma w tym nic osobistego), to niech najpierw policzy do 10 i pomyśli trochę...
    chodzilo mi o rase i nie lubie robienia z psa przez ludzi czegos dziwnego-urozmaiconego.. strzygc go dziwacznie-krzykliwie, tym bardziej nie jestem za tworzeniem specjalnych ras dla dam w futrach. Lubie psy naturalne, wilczury owczarki bernardyny kaukazy i inne.. moj pieso wyglada jak dingo, przypuszczam ze to krzyzowka golden retrievera z owczarkiem (znajde przygarnelismy).
    D80, FM2n + konfitury w spiżarce ;]
    "- Po co wasze swary głupie,
    - Wnet i tak zginiemy w zupie!"
    J. Brzechwa

Domyślnie

To w zasadzie trochę reportażowe - miałem parę sekund na to ujęcie. Nie widzę sposobu, jak się pozbyć tych rozmytych głów z dołu - pociąć się nie da, bo całkiem siądzie kompozycja.
    Może ktoś ma pomysł na przeróbkę...?
    Ale na moim reportażu serwetka ci przeszkadzała...

Domyślnie

To akurat w prowizorycznej stołówce nad morzem. Zwróć uwagę na człowieka w czerwonej koszulce w tle, jego poza nie wskazuje na kościół... Kadr był większy, ale tak przyciąłem dla zwiększenia siły wyrazu. Możesz powiedzieć, co nasuwa takie skojarzenie? ...
    Krzychu.
    Oczywiście nie miałem wątpliwości, że to nie kościół, ale jeśli stołówka, to pies w tkim miejscu i to z pyskiem ponad stołem też jest dla mnie bulwersujący.
    Ja bym tę babę pogonił.
    Te nienagannie równo ustawione oparcia wyglądają jak przykręcone na stałe do jakiejś więkjszej konstrukcji Stąd moje skojarzenie z kościołem.
    Ręce w kieszanieach faceta z drugiego planu akurat nie rzuciły mi sięw oczy
    Zdjęcie jest bardzo dobre i nic mi tu nie przeszkadza. Jest tak, jak ma być
    Pozdrawiam - Zbycho

d700 / d200 | waliza gratów | kompletny brak czasu na robienie zdjęć http://zbychoo.blogspot.com/

Domyślnie

Zbyszku - masz rację z tymi oparciami - muszę się nauczyć spglądać na to i w ten sposób.
    A pies też człowiek... "Stołówka" - może to za dużo powiedziane - ot, ławki pod namiotem przy smażalni.
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów