Szukaj
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Miejsce urokliwe, totalnie zniszczone zdjęcie.
Ty to widzisz?
Podoba się, ma klimat
pozdro
D200 i kilka klamotów
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
To jest niestety wada takich potencjalnie ciekawych miejscówek, że czasem "nowoczesność" podchodzi za blisko, w skrajnych przypadkach nawet w formie billboardów na mury... A jakby powalczyć stemplem z tym parkingiem?
Mimo że domyślam się, że celowo dodany, szum mz jest zbyt mocny. A najbardziej razi mnie to, że ten szum znacznie bardziej "wyszedł" na chmurach niż na ziemi.
Oszczędź mi sarkazmu dyskretnie przesączonego między tymi zdaniami. Umówmy się - kolega chce wykreować jakiś nastrój, do czego zmierza mocną obróbką, z czego wywnioskowałem że ingerencja cyfrowa wchodzi w rachubę. Nie jestem zwolennikiem czyszczenia całych połaci zdjęć, ale wierzę że ortodoksyjne trzymanie się zasad (w tym wypadku stempel=zło) czyni więcej szkody niż twórcze eksperymenty.
Chętnie zobaczyłbym to zdjęcie bez tej obróbki.
Miejscówka pewnie bardzo porządna, ale taki sposób przekazu kompletnie do mnie nie trafia. Na domiar złego ten kobylasty podpis...
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami