Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie Parcie na szkło

Chaos budowlany to u nas normalka. Ale taki widok mnie przeraził.

1.

2.

Domyślnie

...byl dobry sprzedawca w okolicy, albo suuuperrr promocja
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Nie wiem gdzie robiłeś to zdjęcie, ale są miejsca w Polsce, gdzie bez satelity nie ma żadnej telewizji. Ale czegoś TAKIEGO to jeszcze nie widziałem .

Domyślnie

Zdjęcia super, miejsce koszmarne...
    NIKON

Domyślnie

Przyznaj się - to żart primaaprilisowy?

Domyślnie

Nie przeczę, ze ładny żart zrobiłeś.
    pozdrawiam bombelkowo

Jak ktoś się rzuca, że nie wie jakie zdjęcia robię: proszę bardzo (flickr), choć stare.

Domyślnie

Żarty to chyba zrobili ludzie, którzy instalowali te talerze. To najprawdziwsze bloki zakładowe pod dawno zamknięta elektrociepłownią w Radomiu. Szara rzeczywistość niestety. Dziękuję Wam za wizytę. Pozdrawiam.

Domyślnie

Spodziewałem się że to jakaś wieś położona w dolince, gdzie nie ma zasięgu telewizji przesyłanej z nadajników naziemnych.
    Ciekawe i smutne. Zakład zamknięty, podejrzewam że ludzie nie majętni, ale telewizje muszą oglądać.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Spodziewałem się że to jakaś wieś położona w dolince, gdzie nie ma zasięgu telewizji przesyłanej z nadajników naziemnych.
    Ciekawe i smutne. Zakład zamknięty, podejrzewam że ludzie nie majętni, ale telewizje muszą oglądać.
    Wydaje mi się, że w cywilizowanym świecie byłaby jedna duża antena na dachu a każdy u siebie miałby dekoder. W tym przypadku chaos tym bardziej dziwi, że to w zasadzie tylko jedna telewizja...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów