Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 23 z 23

Wątek: Powrót nad...

Domyślnie

Co tu wiele pisac , pieknie pokazujesz swiat.

Domyślnie

Mam do Ciebie prośbe mógłbyś podzielić się zdj nr 1 tylko żeby było bez tej osoby w rozdziałce 1440x900 ? Widok piękny mam nadzieje że kiedyś tam pojadę
    http://www.kubakoziol.pl - moja pasja, fotografia pejzażu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez QubaKpl Zobacz posta
    Mam do Ciebie prośbe mógłbyś podzielić się zdj nr 1 tylko żeby było bez tej osoby w rozdziałce 1440x900 ? Widok piękny mam nadzieje że kiedyś tam pojadę
    Ogólnie tapeciarni raczej nie prowadzę , ale przyznam się, że choć kadrów wiele z tego miejsca posiadam w przeróżnych kombinacjach kompozycyjnych, to nefy leżą jeszcze nie ruszone. Jedynie dwa z tego miejsca się wywołały i obydwa z Jackiem w kadrze. A przecież serdecznego towarzysza podróży stemplować nie wypada .
    Jak kiedyś cosik jeszcze z tej miejscówki obrobię ("czystego") postaram się pamiętać o prośbie Twojej.
    A nadzieję mieć trzeba i koniecznie zawitać w tamte tereny. Bo warto, oj warto .

Co do zdjęć jeszcze, to faktycznie światło tutaj nie było zbyt "smakowite". Na jedynce zbyt ostre jeszcze, na dwójce takie jakieś "cieniutkie", no może na trójce "akceptowalne". I mi osobiście właśnie trójeczka podobuje się najbardziej .

I tradycyjnie wielkie podziękowania dla wszystkich, którzy zajrzeli do wątku mojego .
    Jeszcze większe dla tych, którzy pozostawili ślad po sobie .

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów