Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photoaction Zobacz posta
    Mam pytanie:
    Jaką instalację gazową założyć do Doge Chargera z silnikiem Hemi 3,5 Litra?
    Jaka generwacja, firma itp?
    Pozdrawiam
    Chyba coś pokręciłeś w pytaniu. O ile się nie mylę silniki Hemi nie mają pojemności 3.5. Obecnie produkowane przez Chryslera są 5.7 oraz 6.1. A w nowym Grand Cherokee SRT8 jest nawet 6.4 Hemi. I te wszystkie silniki są fał osiem
    Więc albo 3.5 litra albo Hemi
    Pozdrawiam, Karol.

Domyślnie

3,5 litra, bez hemi Mój bład.

Domyślnie

Mój kolega ma w Dodge Grand Caravan chyba taki silnik (albo 3.7 - nie pamiętam dokładnie) i założył instalację BRC. Podobno polecana do amerykańskich aut. Ale co tam dokładnie siedzi to nie wiem. Wiem jedynie, że w Toruniu nikt tego nie montuje i jeździł do Bydgoszczy. Najlepiej chyba będzie poszukać na jakimś forum LPG lub marki auta.
    Pozdrawiam, Karol.

Domyślnie

Nie ważne jaką instalację założysz, ważne kto to robi i jaką ma wiedzę na temat tego co robi.Jest kupa warsztatów, które nie zakładają STAGA, inne nie zakładają BRC, jeszcze inne Landi Renzo, kwestia wprawy w temacie.Ja zakładam STAGA, bo znam go najlepiej, najlepiej się z nim "dogaduję".Najważniejszy jest reduktor i listwa, jednostka sterująca prawie zawsze się dogra.Ale DTGas odradzam, to jest przerost formy nad treścią...
    A do Twojego autobusu ja bym założył reduktor OMVL, listwę REG, jednostkę sterującą STAG 300 ISA...(baaardzo drogi zestaw)
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów