Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Klif II

Domyślnie Klif II

Widok po obrocie o 90 stopni w lewo.

Domyślnie

Bardzo ladny kadr, swietna miejscowka. Rozjasnilbym troche sam klif i dodal kontrastu na pierwszym planie. Ale jak beginer jestem to moge sie mylic.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrm100 Zobacz posta
    Bardzo ladny kadr, swietna miejscowka. Rozjasnilbym troche sam klif i dodal kontrastu na pierwszym planie. Ale jak beginer jestem to moge sie mylic.
    Jeżeli się mylisz to ja też, postąpiłbym jednak w/g Twoich sugestii.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Jeżeli się mylisz to ja też, postąpiłbym jednak w/g Twoich sugestii.
    trojka nas jest. Pierwsze co mi przyszło do głowy jak mi sie zdjęcie to ukazało. Piotrek wyszczególnił wszystkie rady na początek Osobiście pierwszy plan i całą wodę krzywymi bym pod kontrastował , co by wydobyć to rewelacyjnie światło i deczko przyciemnił cienie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaroPienza Zobacz posta
    Osobiście pierwszy plan i całą wodę krzywymi bym pod kontrastował , co by wydobyć to rewelacyjnie światło i deczko przyciemnił cienie.
    Jaro dobrze prawi, właśnie sprawdziłem i jest o wiele lepiej. Kadr jest bardzo fajny.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dzięki wam za słowo.
    Z tym kontrastem zawsze trochę się jeszcze cackam, boję się przedobrzyćAle następnym razem...
    A miejscówka też mi się spodobała, całe zachodnie wybrzerze Fuerteventury jest bogate w takie miejsca. Tylko trochę za daleko.

Domyślnie

Księżyc? Fajny klimat

Uprawnienia umieszczania postów