Widzę, że ostatnio sporo osób chwali się swoimi pociechami.
No to i ja..
Oto Martusia.
To nie wszystko. >> Więcej zdjęć z tej sesji znajdziecie tu. << Jako pękający z dumy tatuś szczerze zachęcam do odwiedzenia tej mini-galeryjki.
Szukaj
Widzę, że ostatnio sporo osób chwali się swoimi pociechami.
No to i ja..
Oto Martusia.
To nie wszystko. >> Więcej zdjęć z tej sesji znajdziecie tu. << Jako pękający z dumy tatuś szczerze zachęcam do odwiedzenia tej mini-galeryjki.
Świetne jak zawszecala sesja
kurcze moze mnie kiedyś zaprosisz na sesje mam nie daleko do ciebie
a dużo sie naucze pewnie![]()
Dwójka jest bajeczna, a jedynka bardzo dobra!
no ładne ładne,
i zdjęcia i córeczka (grrrr, a mi jakoś pociecha nie chce na świat przyjść- jakbym nie chciał to pewnie od razu by była)
szkoda, że to już nie to samo forum...
Witam
Naprawde swietne fotki zreszta jak wszystkie jakie widzialem Twojego autorstwa gratuluje
Mozesz powiedziec jaki to obiektyw ? wydaje mi sie ze to AF 60MM F2.8 MICRO D
D700,D300,N12-24 f4,N24-70 2.8,N28-70 2.8 ,N70-200 VR,AFS N50 1.4,N35 1.8 ,Sb800,sb900 ,manfrotto055d+486RC2
Rozwaliłeś mnie jak zwykle. Podoba mi się wszystko !
Al "CAPONE" Bundy
Puszka, słoik, świeczka... tylko brak talentu.
foty extra .. ale dwojka powala na kolana .. gratulacje
dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...dwójka... dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...
dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...dwójka... dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...dwójka...
czy mówiłem już, że 2 powala![]()
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
dwójka super... trójka... hmmm, w sumie wszystkie są świetne
D700 / D70s / AF-S 24-70 2.8 / AF-S DX 18-70 / AF-S VR 70-300 / SB-900 x 2 / SB-600 / itd...
O kurcze. Świetne!
Skontaktuj się z nami