Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: ***

Domyślnie

Dla mnie bomba.
    Pozdrawiam,
    Paweł
    Mój Instagram

Domyślnie

Ja bym troszkę skontrastował usta
    "czuję jak rodzi się moc"

Domyślnie

Idealne, kurcze aż człowiek się dołuje bo mi coś takie fajne zdjęcia nie wychodzą - Gratuluje zdjęcia!
    D7200

Domyślnie

Bardzo ładne.
    |N70s| N-50 1,8| N- 18-70 DX| N - 70-300 G VR| Raynox DCR-250 | Kenko Ex. Tube N/AF |

Domyślnie

To mnie koledzy forumowicze zaskoczyli. Poczatkowo balem sie ze zdjecie skopane. Nikt nic nie komentowal, a tu dzis zagladam na forum i tyle komentarzy. Cieszy mnie fakt ze sie podoba.

Cytat Zamieszczone przez jurgen Zobacz posta
    Ja bym troszkę skontrastował usta
    Szczerze mowiac myslalem o tym. W zdjeciu procz konwersji do czerni i bieli, i kadrowania do kwadratu, nie ma ani grama retuszu. Celowo troche je przeswietlilem aby pozniej uzyskac taka swietlista cere.

Jeszcz raz dzieki za komentarze

sailor
    Gość

Domyślnie

drobniutkie uwagi - ciecie albo troszke nizej, przez pol czola albo wcale, czarny t-shirt wyglada malo elegancko w przeciwienstwie do delikatnej elegancji zarowno foty jak i modelki i jej fryzury. w tym konkretnym foto widzialby, albo czarny golf albo nic. mozna by tez przyczesac wloski by nie wlazily na uszy. calsoc 0,5-1 stopien obrocic w prawo by zachowac idealna symetrie. tyle uwag.

poza tym swietne swiatlo!!. jestem pod wrazeniem postepow, bo dawno nic nie pokazywales. bardzo dobry dopracowany i perfekcyjnie wykonany klasyk. gratulacje i byle tak dalej!!!
    ps. koniecznie kwadrat
    ps2. nie kontrastuj ust. w tym portrecie graja oczy i delikatne zmarszczki wokol nich. ukazuja piekno i delikatnosc modelki. jesli podkreslisz usta, czar prysnie. zgubisz "focus point" zdjecia i rozproszysz uwage widza.

nin
    Gość

Domyślnie

sailor o tym cieciu chcialem mu napisac to samo - przycialem sobie nawet to na suwaku od przegladarki i wiesz co ?
    to wlasnie to ciecie wyroznia ta fote one jest na tyle oryginalne ze nie ma sie do czego przyczepic choc sie chce

sailor
    Gość

Domyślnie

hmm odpisalem i posta wcielo :/
    wie cnapisze tylko tyle ze jakkolwiek by tej foty nie przyciac bedzie dobrze. taka juz cecha dobrego strzalu. ale jesli robimy klasyke to do konca

Domyślnie

Zanim umiescilem zdjecie na forum probowalem kadr z cieciem w polowie czola, wybralem jednak takie ciecie. Zgodze sie jednak ze moglo byc bardziej zdecydowane.
    Dzieki wielkie wszystkim za mile slowa. Tobie Sailor za krytyczne uwagi, na ktore na pewno zwroce uwage przy nastepnej probie.

Domyślnie

Doskonałe.
    Chciałem zakazac jednowyrazowych komentarzy - ale nie wiem co wiecej pisać.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów