Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: zachód

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Robert_P Zobacz posta
    Wiesz Jacku ... jedni gadają drudzy klepią ile wlezie i nie zawsze mądrze tych drugich nie bardzo trawię
    Wszystko jasne Ja ze swojej strony raczej staram się nie "wpaść" do tych "drugich"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    Główny motyw jest - zachodzące słońce. Przyjemne zdjęcie i całkiem niezłe technicznie.
    OK, to przynajmniej jakiś sztafaż. Bo pusto trochę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez newry highwayman Zobacz posta
    OK, to przynajmniej jakiś sztafaż. Bo pusto trochę.
    Dokładnie, 2/3 zdjęcia jest poświęcone pustce, jakby tam światło zagrało na tych trzcinkach byłaby inna rozmowa. Zdjęcie podoba mi się ze względu na zawarty w nim kimacik, jednak coś mocniejszego na dole zdecydowanie poprawiłoby przekaz.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ach ten schematyzm, no nie ma inaczej tylko musi być jakiś chociaż badyl, kołek czy inny wzrokozaczepiacz? Warto przyjąć, że są foty ze sztafarzem i są bez. Nie każdemu są potrzebne preteksty, mnie wystarczy pusta przestrzeń, kolory albo tylko nastrój. Namawianie każdego do fotografowania kamulca i czegośtam w oddali daje w efekcie miliony niemal identycznych fot, jak spod stempla.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 30-03-2012 o 01:57
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Nikt nie namawia chyba? Jednemu coś gra w zdjęciu, innemu nie. To co, nie mówić o tym w imię oryginalności? Po co tak wartościować spojrzenia?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Dokładnie, 2/3 zdjęcia jest poświęcone pustce, jakby tam światło zagrało na tych trzcinkach byłaby inna rozmowa. Zdjęcie podoba mi się ze względu na zawarty w nim kimacik, jednak coś mocniejszego na dole zdecydowanie poprawiłoby przekaz.
    100% zgoda.

W swietle, kolorach i klimacie bardzo przyjemnie, ale Andrzej bardzo trafnie okreslil czego tu troche brak...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów