Czesc wszystkim jestem laikiem i chcialbym sie poradzic madrzejszych.Na poczatek, czy zakup Nikon D80 + Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 jest dobrym rozwiazaniem , czy lepiej cos innego ?
Szukaj
Czesc wszystkim jestem laikiem i chcialbym sie poradzic madrzejszych.Na poczatek, czy zakup Nikon D80 + Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 jest dobrym rozwiazaniem , czy lepiej cos innego ?
w miarę dobre jeśli jestes amatorem fotografii, możesz też wziąć 18-70 zamiast tego 18-135, a najlepiej 17-50 f2.8 Tamrona + coś do tele
a co do mądrzejszych i pytań to proponowałbym szukajkę w prawym górnym rogu
szkoda, że to już nie to samo forum...
D2xs + 17-55/2.8 jest lepszy![]()
"Kiedy wszystkie sposoby zawiodą, należy przeczytać instrukcję obsługi" - Murphy
absolutnie tak; jeśli nie robisz bannerów ten zestaw da ci max satysfakcji; na tym obiektywie zrobiłerm wiele serwisów; polecam moje fotki na www.polbridge.pl - wyniki - Cefalu Sicily Open
jesli lubisz przygodę z fotografia to napewno dobrym ale jesli ma ci ten sprzet leżec zakurzony w szafie to napewno nie bo szkoda takiego aparaciku aby nie był wykozystywany , toc on deczko kosztuje no nie?
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
mam D80 + Nikkor 18-135 mm f/3.5-5.6 jest naprawde dobry choć troszke brakuje tej jasności chociarz ostatnio myśle nad 18-200VR
TATA ROBI ZDJĘCIA czyli fotoblog młodego taty
Pozdrawiam Piotrek
wez tak jak Ci napisał Erie.
Skontaktuj się z nami