takie jedno z rana
1.
Szukaj
takie jedno z rana
1.
Ostatnio edytowane przez dembiec ; 27-03-2012 o 13:07
nie podoba mi się poza modelki,i ręka wyszła jak doczepiona
fajne coś jest w tym zdjęciu, aczkolwiek czepiając się szczegółów krój bluzki i światło powodują ze ręka rzeczywiście wygląda jakby była doczepiona
bieluś
to pozwole sobie dolozyc , jeszcze jakies zdjecia![]()
Jedynka i czwórka fajne. 2 i 3 nie podoba mi się kadr. 5 nie podoba mi się ułożenie nóg modelki - strasznie pokrzywione. Jedynkę bym nieco ocieplił, bo wydaje się chłodniejsza niż pozostałe, a i cień na twarzy byłby chyba przyjemniejszy.
D750, N50/1.8G, N35/2.0D, N70-200 VRII, SB-900 /.................... Sony A7II, S28/2.0, Zeiss 55/1.8, Helios 44 ....................... / EIZO CS240.
http://www.warszawa-fotograf.pl/
Czy zdjęcia się jakoś powiększa bo ciężko cokolwiek napisać po tych miniaturkach.
Trochę tego...trochę tamtego...
Na 1 dziurki w nosie i sterczący na ramieniu element bluzki sprawił że, modelka wygląda niekorzystnie. Ładne, zgrabne nóżki (co widać na czwórce) też powinny być lepiej pokazane jak na 1 i 5. To jest tylko moje zdanie i nie musisz go brać pod uwagę.
Modelka przesadziła z mimiką. Przedobrzyła. I jest sztucznie. Światło trudne, nie do końca okiełznane w obróbce (bo na pewno nie na planie). Ale chyba miało być naturalnie. O zdjęciach wkrótce zapomnę, czyli średnio.
Skontaktuj się z nami