Przyznam Ci Pawle, że w większym formacie trudniej się zdjęciom obronić, od razu dostrzega się wszystkie odblaski i niedoskonałości. Dla mnie dalej 4 i 6 the best![]()
Szukaj
Przyznam Ci Pawle, że w większym formacie trudniej się zdjęciom obronić, od razu dostrzega się wszystkie odblaski i niedoskonałości. Dla mnie dalej 4 i 6 the best![]()
Przeciez tam sa ustawione dziesiatki lamp do produkcji jakiejs reklamy !
To sa blyski, rozblyski i kolorki.
Zadne fitry nie pomoga, to swiatla do filmu nie do fotografii reklamowej.
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
Tak to wyglada :^)))
A co to niby bylo ?
Ktos zaparkowal Ferrari po mostem i poszedl sobie ?
A Ty akurat przechodziles i pofociles ...
Smiena 8, a kiedys potem Nikomat FTn - moj pierwszy Nikon :^) Potem to juz tylko Epson PhotoPC ...
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - Stanisław Lem
Ot tak pod mostem w nocy ktos zostawil Ferrari ???
:^)))
Ty, ale te parcele pod Poniatowskim to sa pozamykane/pogrodzone juz ponad 30 lat.
A tu nagle cala pusta dzialka, Ty sobie wchodzisz w nocy i focisz, Ferrari luzem ...
Wiem, to bryka Jaroslawa, tam zaraz obok brat mial kawalerke :^)
A jestes pewien czy paru funkcjonariuszy BORu nie mialo Cie na oku i na muszce ??
Normalnie "Król Dowcipasów" się odnalazłZ całym szacunkiem Kolego, ale nie wiesz o czym mówisz. Zresztą na tym parkingu były inne auta, dlatego też dałem jeden kadr z całym samochodem. Np. tyłu już nie dało się złapać całego bo stał tam VW Transporter i bruździł w kadrze, ale mniejsza o to. W każdym bądź razie nie rozumiem co dziwnego w tym, że ktoś zaparkował tam samochód i sobie poszedł. Skoro zaparkował to poszedł
A ten parking już od dawna jest otwarty, popatrz co się tam dzieje rano w ciągu tygodnia, miejsca nie znajdziesz. Poza tym Ferrari czy nie, ładnie ustawione było i grzechem byłoby nie zrobić mu zdjęć. Tak, niektórzy są na tyle pieprznięci żeby latać po nocy z aparatem i statywem i szukać fajnych samochodów do zdjęć
![]()
Wiem - pracowalem tam zaraz obok kilka lat.
To nadal jest Powisle, ale moze sie myle.
P.S. skoro to nie ustawione swiatla do filmu to jakim cudem masz calkiem inne kolory na kazdym zdjeciu ???
W sumie nie musisz juz odpowiadac.
Ja bym takie autka pod mostem nie zostawił![]()
Nie muszę, ale chcęGłównym problemem było ogarnięcie balansu bieli. Może też zbytnio bawiłem się z kanałami kolorów. Tak czy siak to co tu zaprezentowałem to wg. mnie najciekawszy kompromis, ale to Wy oceniacie, ja słucham
![]()
Skontaktuj się z nami