Szukaj
Podoba mi się, gdybyś jeszcze popełnił opis co i jak tam się odbywa to byłby pełny reportaż. Jakbyś miał czas i ochotę zapraszam cię do współpracy, przydałby mi się fotograf w łodzi![]()
Moja prywatna strona: http://shox.pl
Mi się podoba. Myślałem kiedyś o czymś podobnym, bo mam gdzie...
jest (próba) ułożenia opowieści od surowego ciasta przez piec, do gotowego wypieku ... dlatego użyłem słowa "próba", że inne ciasta są "bohaterami" zdjęć. Myślę, że dla tego rodzaju cykli "opowieść" jest równie ważna, jak rozpracowanie plastyczne, a plastyka "przemysłowego" oświetlenia dobrze współgra z ciężką pracą... Ale to nie znaczy, że mam pomysł na lepsza opowieść....
Poruszenia na 2 i 3 ja osobiście bardzo lubię, ale jestem nieco niedzisiejszy.
Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3
MZ. bardzo poprawny reportaż. Mnie osobiście najbardziej podoba się klimat 3-eczki. Niby nie ma nigdzie ostrości ale jest klimacik. Do gustu mi również wpadła 5. Mina piekarza wskazuje na ciepło bijące z pieca. Dobrze jest.
Są dwie szkoły, falenicka i otwocka. Fotografia z opisem i bez. Do pracy fizycznej bym próbował bez, być może wystarczy. Z psychiką, z sekwencjami zdarzeń bardziej abstrakcyjnych, opis jest potrzebny (np większość WPF: wdowa po .... protestuje przeciwko ....).
Piekarnie bardzo fanie by było sfotografować z takim "powerem" w duszy, żeby opis nie był potrzebny, i ja osobiście wierzę, że się da.
Ma i ja RB67, F90X, F4S+F4+1/2 F4, Metz ,SB i brzydkie Canony. Na góry m4/3
Super. Jest temat, ludzie, opowieść, klimat… aspekty techniczne schodzą u mnie na dalszy plan.
Każdy prawdziwy reportaż w tym dziale to skarb o który powinniśmy dbać.![]()
Dobry chleb .
jest klimat, widać trud pracy, są bardzo fajne kadry, jednak czegoś mi tu brakuje - jakiegoś "błysku" takiego
ale ogolnie bardzo fajne!
4 - bardzo podoba mi się kadr. Seria też.
X-T2 | 35/2 | 50/2 | ETRSi | 75/2.8
radek.art.pl / facebook
Będzie z tego chleb.... Do mnie gada. Jestem na tak.
Skontaktuj się z nami